Дигитални момичета с пиксели в косите

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 25/02/2015 10:05
Дигитални момичета с пиксели в косите

Повредата не е във вашия приeмник, а качеството на прическата наистина вече се определя от... пикселите в нея. За да бъдете по-интересни, нестандартни и модерни, забравете традиционните кичури и опитайте новата тенденция, която вече печели привърженици. Все пак живеем в дигитална ера и е нормално тя да изскочи от екрана на компютъра и да се настани върху личността пред него.

 

Иновативната техника, която придава едновременно женствен и предизвикателен вид на дамите, е приложена за първи път в Мадрид от компанията X-Presion, пише „Труд”.

Съчетанието на дигиталната техника с естествените вълни на косата бързо набира популярност в интернет, скоро започват да се организират семинари за обучението на фризьори, които да могат да прилагат впечатляващия модернизъм.

 В духа на великите открития началото на новата мода е поставено по погрешка. От компанията обясняват, че са били в Минеаполис и са подготвяли шоу за 4500 души. Тогава при единия от моделите се получава нещо непредвидено. Косата на момичето не реагира добре на сложената боя и фризьорите трябва бързо да направят нещо, за да покрият гафа. Започват да мислят за начини да го поправят и така превръщат дефекта в ефект.

 Според стилистите прическата не е трудна за поддържане. Препоръчително е обаче да ви я направи професионалист, който знае какво върши. Ако косата ви порасне, пикселите просто ще се преместят по-надолу и пак ще изглеждат добре, обясняват от X-Presion. А след време може да повторите процедурата вече по-близо до корените.

Хубавото е, че може да изберете какъвто цвят прецените и, разбира се, е най-подходящ за косата ви. Може да започнете с нещо по-неутрално и след това, ако сте доволни от ефекта, да минете на смелите варианти като зеленото или лилавото.

 


Изглежда прическата омбре си намери достоен наследник - по-дързък, по-иновативен и по-секси. Дойде времето на дигиталните момичета с пиксели в косите.

Материалът е публикуван във в. „Труд”

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари
Още по темата

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»