Биатлонисти от Сапарева баня обраха титлите

Биатлон
Добави в Svejo
    Viasport 02/03/2016 10:25
Биатлонисти от Сапарева баня обраха титлите

Биатлонистите от клуба в Сапарева баня прибраха почти всички титли на републиканското първенство за юноши и девойки (младша и старша възраст), което се проведе на Белмекен.

 

Възпитаниците на треньорите Райко и Илиан Пеневи спечелиха 7 златни медала от проведените 8 старта в индивидуалното, като само на 6 км в категорията момчета старша възраст отстъпиха първото място на състезателя на Банско Благой Тодев.

 

С титли от Белмекен в Сапарева баня обаче се прибраха Иван Пешков (10 км), Илиана Джаджарова (7,5 км), Елеонора Жишкина (5 км), Никола Стоичков (6 км спринт), Даниел Пешков (4,5 км спринт), Любомира Пехливанска (4,5 км спринт) и Десислава Джаджарова (3,6 км спринт).


При щафетите състезателите от Сапарева баня също доминираха, като господството им бе нарушено само при момчетата старша възраст, където спечелиха биатлонистите от Банско. В останалите 3 категории обаче златните медали отидоха отново при възпитаниците на Райко и Илиан Пеневи.   


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»