Бъдете позитивни!

Общество
Добави в Svejo
    Калин Каменов 13/06/2017 15:15
Бъдете позитивни!

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици. Откровени лъжи, като днешното обвинение на една добре облечена госпожа, че на фестивала “Усмивката” във Враца съм прередил нея и детето й на атракционното влакче.

 

Всеки, който ме познава знае моето отношение към децата. Абсурдно е! Аз самият чаках 2 часа със семейството си за да зарадвам детето си! Освен кмет съм преди всичко баща и не мога да подмина подобни атаки срещу най-близките ми хора.

 

Нормално е, когато някой работи да прави и грешки. И днес имаше пропуски в организацията на чудесния ни детски празник.

 

Точно това ме накара да сляза от атракционното влакче и да се опитам да помогна на шофьора. Не да го инструктирам, още по-малко пък да определям кой да се качи. Имаше огромен интерес, както към всяко нещо, което е ново, хубаво и очаквано. Няма как всеки да се качи първи.

 

Въпреки усилията, които и днес положихме да зарадваме децата на Враца, се оказва, че все ще има недоволни. Една малка група вечно мрънкащи, обиждащи и разбиращи от всичко псевдо общественици. Изглежда изпитват удоволствие да опорочат всяко добро начинание, което започваме във Враца. Те ненавиждат последователността, свежите идеи и добронамереното отношение.

 

Това са същите онези, които са толкова нетърпеливи като шофьори и свиркат нервно на пресичащите пешеходци. Те не обичат да дават предимство. Когато са на работното си място са болезнено отегчени, а като клиенти са най-капризните в магазина. Това са онези, които вечно казват, че всичко е скапано, гнило и че те биха го направили по-добре. Но така и не го правят. Предпочитат да обвиняват за неуспехите на децата си учителите, за бедността – държавата, за кривото си настроение – времето, а за всичко останало – кмета :)

 

Искам да им кажа за пореден път, че ще продължим да създаваме нови инициативи и прояви. Продължаваме да работим и дори да ги разочаровам с моя екип ставаме все по-добри.

 

Бъдете позитивни! Детският ни фестивал неслучайно се нарича УСМИВКАТА!

 

Viasport.bg уточнява, че темата е публикувана в блога на кмета на Враца Калин Каменов, бивш зам.-министър на спорта, на 10 юни.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Ботев (Пловдив) завърши на второ място на най-големия юношески турнир в света "Купа Готия". "Все още не осъзнаваме какво сме постигнали", заяви треньорът Георги Онов.

още по темата»

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

През този сезон Берое U17 ще бъде воден от Атанас Рибарски. Треньорът даде интервю, в което говори за целите, селекцията и работата с отбора.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»