Витоша (Бистрица) подпомага опериран вратар

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 12/09/2017 13:45
Витоша (Бистрица) подпомага опериран вратар

Ръководството на Витоша (Бистрица) продължава с благородните си начинания.

 

Клубът съобщава, че от следващия домакински двубой - този с Пирин (Благоевград) на 17 септември, неделя, от 17:30 часа, цената на билетите ще се увеличи от 5 на 6 лева, като допълнителният лев ще отива за благотворителни каузи.

 

След края на всеки един официален мач публично ще бъде оповестявана и сумата, събрана за благотворителност.

 

Първата ще бъде да се подпомогне финансово един от най-големите таланти в школата на бистричани - вратарят на набор 2003 Божидар Върбанов, който преди две седмици се подложи на тежка операция, след като му бе открит тумор в главата.

 

Футболисти, треньори и всички останали, част от семейството на Витоша, имат желание да помогнат на Божката максимално бързо и успешно да се възстанови, за да продължи да бъде неразделна част от тима на Ники Христозов.


Само преди две седмици клубът разигра на благотворителен търг фланелка на първия отбор, подписана от всички играчи и спортно-техническия щаб, която бе продадена за 250 лева. Парите ще отидат за лечението на 3-годишния Младен Алексиев от Варна, който страда от детска церебрална парализа. Бистричани нееднократно са заявявали и демонстирали желанието си да бъдат полезни, като се включват и сами инициират най-различни каузи.

 

В този ред на мисли президент, треньорско ръководство, футболисти и всички, свързани по някакъв начин със и симпатизиращи на Витоша, призовават всеки, който има желание да бъде съпричастен с неговата кауза, да дойде в неделя на стадион "Бистрица" и да засвидетелства подкрепата си и към нея, и към момчетата на Костадин Ангелов.


Източник: fcvitosha.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта 08.01.2018 | 17:25

Представителките на пловдивската атлетическа школа Александра Начева и Лиляна Георгиева преминаха през успешно лято през 2017 г.

още по темата»

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете 06.01.2018 | 17:15

Антъни Иванов започна новата 2018 година, както завърши предната. Като победител или номиниран в престижни класации. Беше избран плувец №1 на България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»