Футболисти удрят съдия, наказаха ги за 1 година

Футбол
Добави в Svejo
    Ваня Николова 25/10/2017 08:30
Футболисти удрят съдия, наказаха ги за 1 година

Още един скандал на мач в детско-юношеския футбол през този уикенд, разбра Viasport.bg.

 

Освен инцидента на срещата Лъвчета - Н Спорт при набор 2008, стана ясно, че на двубоя Ботев 57 – Локомотив (София) от столичното първенство за юноши младша е имало удари срещу съдията от страна на футболисти на отбора домакин Ботев 57.

 

Мачът на 57-мо училище в столицата завърши при резултат 3:2 за Локомотив. В добавеното време реферът Емил Косев отсъжда дузпа за гостите, което явно предизвиква гнева на домакините.

 

След края на двубоя навлиза публика на терена, която иска обяснение от съдията. Настъпва меле, в което се включват и играчи на домакините, които удрят рефера. Малко преди края на мача треньорът на Ботев 57 Димитър Стоилов е изгонен.

 

Ето решенията на дисциплинарната комисия на зоналния съвет на БФС по случая:

 

"След изслушване на допълнителните доклади на основание член 34, ал.1, т.2 и във връзка с член 42, ал 4. ДК наказва треньора на Ботев 57 Димитър Стоилов с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в рамер на 125 лева.

 

На основание член 25 наказва състезателите на Ботев 57 Евтим Лалов и Стефан Колев със спиране на състезателните права за 1 година с оглед факта, че са нанесли удари на съдията.

 

На основание член 22 , буква "К" наказва със спиране на състезателните права за срок от 2 срещи състезателите на Ботев 57 Огнян Янков, Денислав Йорданов, Трайчо Кочев и Габриел Иванов. На състезателя Трайчо Кочев в хода на срещата му е показан червен картон, затова наказанието да се счита за 3 срещи.

 

С оглед навлизане на публика на терена, наказава отбора на Ботев 57 с лишаване от домакинстов за 6 срещи и глоба в размер на 625 лева.”


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»