Футболисти удрят съдия, наказаха ги за 1 година

Футбол
Добави в Svejo
    Ваня Николова 25/10/2017 08:30
Футболисти удрят съдия, наказаха ги за 1 година

Още един скандал на мач в детско-юношеския футбол през този уикенд, разбра Viasport.bg.

 

Освен инцидента на срещата Лъвчета - Н Спорт при набор 2008, стана ясно, че на двубоя Ботев 57 – Локомотив (София) от столичното първенство за юноши младша е имало удари срещу съдията от страна на футболисти на отбора домакин Ботев 57.

 

Мачът на 57-мо училище в столицата завърши при резултат 3:2 за Локомотив. В добавеното време реферът Емил Косев отсъжда дузпа за гостите, което явно предизвиква гнева на домакините.

 

След края на двубоя навлиза публика на терена, която иска обяснение от съдията. Настъпва меле, в което се включват и играчи на домакините, които удрят рефера. Малко преди края на мача треньорът на Ботев 57 Димитър Стоилов е изгонен.

 

Ето решенията на дисциплинарната комисия на зоналния съвет на БФС по случая:

 

"След изслушване на допълнителните доклади на основание член 34, ал.1, т.2 и във връзка с член 42, ал 4. ДК наказва треньора на Ботев 57 Димитър Стоилов с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в рамер на 125 лева.

 

На основание член 25 наказва състезателите на Ботев 57 Евтим Лалов и Стефан Колев със спиране на състезателните права за 1 година с оглед факта, че са нанесли удари на съдията.

 

На основание член 22 , буква "К" наказва със спиране на състезателните права за срок от 2 срещи състезателите на Ботев 57 Огнян Янков, Денислав Йорданов, Трайчо Кочев и Габриел Иванов. На състезателя Трайчо Кочев в хода на срещата му е показан червен картон, затова наказанието да се счита за 3 срещи.

 

С оглед навлизане на публика на терена, наказава отбора на Ботев 57 с лишаване от домакинстов за 6 срещи и глоба в размер на 625 лева.”


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Ботев (Пловдив) завърши на второ място на най-големия юношески турнир в света "Купа Готия". "Все още не осъзнаваме какво сме постигнали", заяви треньорът Георги Онов.

още по темата»

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

През този сезон Берое U17 ще бъде воден от Атанас Рибарски. Треньорът даде интервю, в което говори за целите, селекцията и работата с отбора.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»