Левски посрещна Лацио и Спортинг в София

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 05/12/2017 20:19
Левски посрещна Лацио и Спортинг в София

Спортен клуб „Левски - Спорт за всички“ посрещна партньорите си от многоспортовите клубове Спортинг (Лисабон), Аалборг (Дания) и Лацио (Рим) на семинар в София. 

 

Четирите спортни гранда обменяха треньори, представители на различни спортове, в продължение на една година по проект Multisport Coaches acrоss Europe, съфинансиран по програма на Европейския съюз “Еразъм + спорт”.

 

Заседанието бе открито от президента на „Левски - Спорт за всички“ Люсиен Велчев с приветствие към гостите. Имаше представители на Министерството на младежта и спорта, Национална спортна академия „Васил Левски“, национални спортни организации и клубове.  

 

Гостите Филипа Силва, зам.-директор на фондация Спортинг, и Роберто Броко, президент на „Лацио - хокей на трева“ споделиха опита от треньорските обмени.

 

Ръководителят на проекта Ванина Миланова, генерален секретар на “Левски - Спорт за всички“ и президент на „Европейската асоциация на многоспортовите клубове“ (EMCA), представи на аудиторията добри практики за тренировка, обучение и управление, обобщени в програма за мобилност на треньори, която ще бъде споделена и с европейската спортна мрежа.

 

Всички треньори и партньори поучиха сертификати, удостоверяващи тяхната роля и принос в проекта.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»