Делио Роси похвали младоците в Левски

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 06/02/2018 18:29
Делио Роси похвали младоците в Левски

Старши треньорът на Левски Делио Роси се изказа ласкаво за младите футболисти, които водиха подготовка със "сините" в Малта.

 

Днес италианецът даде пресконференция на "Герена".

 

С мъжкия отбор на Острова на рицарите се готвиха вратарят Петър Иванов (набор 2000), Илия Юруков, Емил Трендафилов, Станислав Иванов (и тримата набор 1999), Томислав Папазов, Мартин Петков Петков (2001) и Мартин Детелинов Петков (2002).

 

Някои от тях се присъединиха към лагера по-късно, други си тръгнаха преждевременно, когато бяха привлечени чужденците.

 

"Много съм впечатлен от момчетата от набор 2000-2001, коментира Делио Роси. - Лагерът бе дълъг и тежък, а те ми дадоха много позитивни отговори. Както като физическа подготовка, така и като начин на мислене. Трябва да мине време, за да кажа, че те са готови да играят за Левски.

 

Може да отнеме година, две, три, а може и месеци. Но със сигурност някои от тях имат потенциал някой ден да играят в Левски. Искам да работя с тях именно заради потенциала."


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»