Христо Пенов с две първи места на картинг

Картинг
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 07/09/2011 15:34


Поредното си отлично представяне направи състезателят на картинг клуб Кюстендил Христо Пенов. На надпреварата в Хасково 7-годишният талант спечели и двата манша в първия състезателен ден, след като по категоричен начин победи съперниците си.


Неговият баща и механик Владимир Пенов заяви, че Христо е карал феноменално, което му е донесло и успеха.

През втория състезателен ден картингът на кюстендилския пилот бе ударен от друг състезател и това го изпрати на 12-о място в първия манш. Стартирайки от тази позиция, Христо все пак успя да стигне до 5-о място във втория манш.
В генералното класиране от Академията за млади пилоти кюстендилецът е втори, само на 11 точки след Лора Христова. В класирането от републиканския шампионат на "Мини BG" Христо Пенов (на снимката вляво) е трети.

Решаващи ще бъдат стартовете на писта "Пауталия" в Кюстендил. Градът под Хисарлъка ще е домакин на последните кръгове от първенството на 1 и 2 октомври.

------------
Текст и снимка: e-79.com

 


Коментари

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Ботев (Пловдив) завърши на второ място на най-големия юношески турнир в света "Купа Готия". "Все още не осъзнаваме какво сме постигнали", заяви треньорът Георги Онов.

още по темата»

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

През този сезон Берое U17 ще бъде воден от Атанас Рибарски. Треньорът даде интервю, в което говори за целите, селекцията и работата с отбора.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»