Черноморец (Одеса) идва на турнир в Бургас

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 14/11/2017 13:05
Черноморец (Одеса) идва на турнир в Бургас

Един от най-известните украински отбори - Черноморец (Одеса), идва с два набора на първия голям международен детски футболен турнир " Звездичка - Колония къп 2018" в Бургас.


За първи път сърби и българи ще правят заедно турнир на южното ни Черноморие.


Проявата е между 2 и 6 април в Бургас за деца, родени през 2004, 2005 и 2006 г. В турнира ще участват отбори от Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Украйна и България. Водят се преговори за два набора на Галатасарай.
 
Черноморец (Одеса) е първият отбор от чужбина, потвърдил участие в "Звездичка - Колония Къп". Украинците идват през април в Бургас, благодарение на Александър Гайдарджиев.
 
Той е бесарабски българин и треньор в академията на друг украински отбор - Нива (Виница). Гайдарджиев организира по същото време много силен турнир във Виница. През юни в Кранево се очаква на "Колония къп" да дойдат повече от 10 отбора от бившата съветска република.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков 09.04.2018 | 10:00

В края на месец март в София се проведе международен треньорски семинар. Специалисти от Германия, работили в едни от най-силните клубове в Бундеслигата, бяха лектори.

още по темата»

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»