Христо Стоичков: Тръгнете по моя път (ВИДЕО)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 16/05/2018 11:55
Христо Стоичков: Тръгнете по моя път (ВИДЕО)

За трета поредна година Христо Стоичков подава ръка на "Кампус Барселона", а призивът му към децата е ясен: "Тръгнете по моя път!".

 

Единственият българин със "Златна топка", изградил огромна част от репутацията и успехите си като супезвезда на Барселона, се обърна с видеопослание към хлапетата.

 

Те ще изкарат седмица на мечтите в Барселона от 30 юни до 7 юли в третото поредно издание на "Кампуса".

 

"Здравейте, шампиони!", обърна се Христо Стоичков към българските деца, които стягат багажа и се готвят за невероятните емоции в един от храмовете на футбола.

 

От тази година и Академия H8S влиза в "мача", като по една тренировка дневно ще е на игрищата на организацията. Школата е открита и ръководена именно от славния номер 8.

 

Записванията за "Кампус Барселона" все още продължават, въпреки че вече почти не са останали свободни места. Седмицата на мечтите е след по-малко от два месеца.

 


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»