Берое търси играчи в шест възрасти

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 17/05/2018 14:46
Берое търси играчи в шест възрасти

На 3 юни детско-юношеската школа на Берое ще проведе кастинг за футболисти, родени през 2004, 2006, 2009 и 2008 г. и на 16 юни 2018 г. за играчи, родени през 2007 и 2005 г.

 

Кастингът ще премине на естествения терен в Спортна база „Берое“, съобщава официалният сайт на клуба.

 

Подборът ще се проведе под формата на тренировка от треньорите на съответните набори, ще бъде наблюдаван от скаутите на клуба, както и от ръководството на школата.

 

Към момента в ДЮШ на Берое тренират над 200 деца, като всички са освободени от месечни такси и получават безплатно пълна лятна и зимна тренировъчна и официална екипировка. Клубът разполага с три естествени тревни терена в перфектно състояние, както и един изкуствен с осветление. Треньорите в школата притежават необходимия опит и квалификация за работа с деца.

 

Отборите от школата на Берое получават покани за участие на всички силни турнири на национално ниво, както и за надпревари зад граница. „Зелено-белите“ имат представители и в трите Елитни юношески групи.

 

Записването за кастинга става по няколко начина - по e-mail - academy@beroe.bg, чрез съобщение в официалната ни страница във Facebook – www.facebook.com/academyberoe или на телефон 0887444003 (Евгени Иванов, администратор на ДЮШ).

 

Ще трябва да напишете трите имена на детето, дата на раждане, позиция на която играе и за кой отбор се е състезавал за последно. Желаещите трябва да са в тренировъчно облекло с обувки, които са подходящи за изкуствена трева.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»