Стилиян от Сливен още се нуждае от вашата протегната ръка

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 13/07/2018 09:30
Стилиян от Сливен още се нуждае от вашата протегната ръка

През есента на 2017 година баскетболна България се обедини около каузата на малкия талант Стилиян Колев от Сливен Баскет, който се нуждаеше спешно от финансова помощ за лечение.

 

Поставената диагноза тогава бе Синовиален Сарком, рядко онкологично заболяване. Кампания събра средства за лечението и месеци наред Стилиян се бори с болестта.

 

За съжаление, след като през месец март нещата изглеждаха оптимистично, сега Стилко отново се нуждае от нашата помощ.

 

Ето и написаното от близките му във фейсбук страницата, създадена за кампанията:

 

"Здравейте приятели на Стилиян. Много от вас пишат и питат на лични съобщения как е той. Не сме давали информация тук на страницата, понеже нямаше нищо ново около Стилко. След последната терапия март месец нещата изглеждаха добре и очаквахме контролен преглед. След направен ЯМР в края на юни месец беше открито ново образувание на крака. Взета е биопсия и все още чакаме резултатите. За сега не знаем как ще се проведе новото лечение, плана, цената, докато не получим резултат от въпросната биопсия. Това, което знаем, е, че отново имаме нужда от помоща на всички вас. Стилко, семейството му и всички негови приятели отново молим за помощ... финансова... приятелска... всякаква подкрепа. Успяхме веднъж, вярвам, че ще успеем отново. Моля, споделяйте, че активираме кампанията отново. В момента, в който имаме резулатати и оферти, ще бъдат качени на страницата. Благодарим Ви отново за това, което ще направите за Стилиян."

 

Дарителска сметка на името на Стилиян е:

Банка ДСК
Iban:BG62STSA93000024715835
Bic: STSABGSF
Титуляр: Стилиян Николаев Колев

PAY PAL: nelikoleva06@abv.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Ботев (Пловдив) завърши на второ място на най-големия юношески турнир в света "Купа Готия". "Все още не осъзнаваме какво сме постигнали", заяви треньорът Георги Онов.

още по темата»

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

През този сезон Берое U17 ще бъде воден от Атанас Рибарски. Треньорът даде интервю, в което говори за целите, селекцията и работата с отбора.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»