Деца спечелиха първите места на голф турнир в Пирин

Голф
Добави в Svejo
    Viasport 06/07/2014 15:45
Деца спечелиха първите места на голф турнир в Пирин

На 5 юли 2014 в Пирин Голф & Кънтри Клуб стартира серията голф турнири Piraeus Bank Golf Challenge 2014. Над 100 голфъри се състезаваха за едногодишно членство в планинското голф игрище, като победители във временното класиране станаха деца, ненавършили още 12 г.


В дивизия В първи се класира 10-годишният голфър Денис Стайков с 40 нетни Стейбълфорд точки. Денис се запалил по голфа от брат си Райан, печелил не една титли на международно ниво.


В третата дивизия 11-годишният Етан Патерсън, който грабна първото място при младежите на Откритото първенство на Македония, стана горд носител на титлата за първо място с 43 нетни Стейбълфор точки.


Най-добре представила се дама е младата национална състезателка Ивана Симеонова, направила 36 нетни Стейбълфорд точки. Най-дълъг удар на 11-та дупка направи Спас Ненов, а най-близо до флага на 3-та беше Красимир Мартинов - само на 1,70 м от дупката.


Piraeus Bank Golf Challenge 2014 се провежда в два кръга, като вторият финален кръг е на 13 септември в Пирин Голф & Кънтри Клуб.

 

----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»