Поредица от състезания по кик бокс и таекуон-до за ABC Fight Club

Таекуондо - ITF
Добави в Svejo
    Viasport 06/11/2014 15:09
Поредица от състезания по кик бокс и таекуон-до за ABC Fight Club

13 състезатели от столичния ABC Fight Club ще участват в състезанието за 18-ата Европейска купа по таекуон-до ITF на Сърбия в град Бачка Топола на 7-и и 8 ноември 2014 г.

 

Участниците са състезатели, утвърдили се на държавни първенства по таекуон-до ITF при юноши и девойки, съобщиха от ABC Fight Club.

На турнира в Сърбия дебютанти представители на клуба ще има в две от детските категории. Там ще мерят сили с европейските отбори Яна Тасева, Николай Василев, Елена Любомирова, Таня Джалалиева, Ерика Станоева, Калоян Димитров, Теодор Тодоров, Мартин Дачев, Люси Диков, Валентина Тодорова, Мартин и Радослав Костуркови.

 

ABC Fight Club участва с общо 18 състезатели на държавното отборно първенство по кикбокс в стилове пойнтфайт, лайтконтакт и киклайт във всички възрасти на 1-2 ноември в зала „Люлин“ в София. Състезателите на клуба спечелиха общо 32 медала, от които 16 златни. Участие в държавното първенство взеха 386 състезатели от 30 клуба във всички възрастови групи.

Традиционно много добро представяне на ABC Fight Club имаше в детско-юношеските възрастови групи. Яна Тасева, Ния Христова и Николай Василев защитиха титлите си и този път. И дебютантите при децата и юношите - Габриел Витков и Николай Петков, показаха характер и добра подготовка и спечелиха златото и в двата стила - лайтконтакт и киклайт.

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица.

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»