Поредица от състезания по кик бокс и таекуон-до за ABC Fight Club

Таекуондо - ITF
Добави в Svejo
    Viasport 06/11/2014 15:09
Поредица от състезания по кик бокс и таекуон-до за ABC Fight Club

13 състезатели от столичния ABC Fight Club ще участват в състезанието за 18-ата Европейска купа по таекуон-до ITF на Сърбия в град Бачка Топола на 7-и и 8 ноември 2014 г.

 

Участниците са състезатели, утвърдили се на държавни първенства по таекуон-до ITF при юноши и девойки, съобщиха от ABC Fight Club.

На турнира в Сърбия дебютанти представители на клуба ще има в две от детските категории. Там ще мерят сили с европейските отбори Яна Тасева, Николай Василев, Елена Любомирова, Таня Джалалиева, Ерика Станоева, Калоян Димитров, Теодор Тодоров, Мартин Дачев, Люси Диков, Валентина Тодорова, Мартин и Радослав Костуркови.

 

ABC Fight Club участва с общо 18 състезатели на държавното отборно първенство по кикбокс в стилове пойнтфайт, лайтконтакт и киклайт във всички възрасти на 1-2 ноември в зала „Люлин“ в София. Състезателите на клуба спечелиха общо 32 медала, от които 16 златни. Участие в държавното първенство взеха 386 състезатели от 30 клуба във всички възрастови групи.

Традиционно много добро представяне на ABC Fight Club имаше в детско-юношеските възрастови групи. Яна Тасева, Ния Христова и Николай Василев защитиха титлите си и този път. И дебютантите при децата и юношите - Габриел Витков и Николай Петков, показаха характер и добра подготовка и спечелиха златото и в двата стила - лайтконтакт и киклайт.

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»