Задължават клубовете да играят с футболисти до 21 години

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 20/11/2014 17:27
Задължават клубовете да играят с футболисти до 21 години

Да се ограничи броят на чужденците извън Европейския съюз и клубовете от "А" група да бъдат задължени да използват играчи до 21 г. Това са част от промените, които изпълнителният комитет на БФС иска да въведе, за да вдигне нивото на националните отбори.

 

Борислав Михайлов, шефът на БФС, обяви това и други намерения след заседанието на ИК, на което бе освободен селекционерът на първия тим Любослав Пенев. Негов наследник ще бъде обявен до края на годината, Михайлов има делегирани права да преговаря с кандидати.

 

Приета е оставката (от всички национални отбори, на които е треньор) на Методи Деянов. През следващата седмица ще бъде решена съдбата и на останалите, на които е поискана: Пламен Михов, Мирослав Кралев и т.н.

 

Михайлов добави, че се прави доклад на работата в юношеските национални отбори и в цялото направление "Детско-юношески футбол". И че скоро ще бъдат обявени всички промени там. Ако има такива.

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»