Млади голфъри с участие на престижни състезания

Голф
Добави в Svejo
    Viasport 23/07/2015 19:05
Млади голфъри с участие на престижни състезания

В разгара на лятото състезателите от националния отбор по голф ще премерят сили с най-добрите голфъри от цял свят в 4 от най-престижните събития за сезона.


English Girls′ Open Amateur Stroke Play Championship, Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship, Hungarian Open Championship и Еuropean Young Masters 2015 са само част от състезанията, на които ще участват младите ни надежди. Под ръководството на капитана на отбора Денис Димитров, младежите ще се изправят срещу конкуренцията от състезатели на над 30 държави, борейки се за престижните турнирни отличия.


През последната седмица Денис Димитров заедно с трима от състезателите – Владислав Маринов, Асен Михайлов и Любомир Костов, са на игрището „Бърджис” в Шотландия, където приключва турнирът Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship.


От днес до 25 юли други четирима състезатели ще мерят сили на Еuropean Young Masters 2015. Турнирът е един от десетте „диаманта” на Европейската голф асоциация, където всяка година в оспорвана битка се срещат големите надежди на европейския голф. Състезанието се провежда на игрището „Домейн Империал” в Швейцария, където атмосферата и трудността много наподобяват на емблематичното игрище домакин на професионалния „Мастърс” – Augusta National.

 На този престижен форум България ще бъде представена от държавните шампиони Райан Стайков и София Селдемирова, както и от талантливия Димитър Савов, и най-малката състезателка от националния отбор на България Ивана Симеонова.

 

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com

 


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»