Родители и деца в Локо искат връщане на Джоров

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 27/05/2016 10:15
Родители и деца в Локо искат връщане на Джоров

Буквално часове след разпространената вест за освобождаването на Митко Джоров от ДЮШ на Локомотив, последва реакция от страна на юноши на клуба и техните родители.

 

Млади футболисти реагираха по свой начин във фейсбук - с постове, профилни снимки и т.н. и т.н. Голяма част от тях искат връщането на Джоров в школата. В сряда стана ясно, че на специалиста не е предложен нов договор след изтичане на 6-месечния пробен период.

 

Последваха две декларации. Най-напред реагира набор 2001 на Локомотив.

 

Вижте позицията, разпространена до медиите:

 

„Уважаемо ръководство,

 

В събота, Локомотив набор 2001 ще излезе за победа над Нефтохимик в последния си мач този сезон. Победа, която ще ни направи шампиони в малката елитна група до 15 години. Мач, победа и титла, които ще посветим на г-н Митко Джоров, който съвместно с г-н Васил Ангелов бе наш треньор през изминалата пролет.


Специалист, до чийто качества, подход и отношение се докоснахме през изминалите няколко месеца. Благодарим на съдбата и късмета си, че ни сблъска с него и неговата харизма. Вчерашната новина ни шокира, а спонтанната ни реакция бе да изкажем подкрепата си към г-н Джоров качвайки снимката му в личните си фейсбук профили.

 

Днес, след като преспахме, гледаме с недоверие към това решение и най-вече - аргументите за него. Отказваме да приемам това решение просто ей така, както и да бъдем безгласни букви. Най-малкото, защото плащаме чинно месечните си такси, но и оставяме кръв, пот и сърце на терена във всеки мач. Изказваме пълната си подкрепа за г-н Джоров и сме убедени, че дали заедно или поотделно пак ще работим съвместно. Дали в Локомотив или в друг отбор - само времето ще покаже.

 

Завинаги един от нас и част от Локо 2001“.

 

Родители на подрастващи от 5 възрасти пък изпратиха писмо до сайта tribunaplovdiv.bg.

 

Ето пълният текст:

 

"Уважаеми господин Крушарски,

 

С изненада вчера научихме за решението на ръководството да освободи господин Джоров от длъжността директор на ДЮШ на Локомотив Пловдив.

 

Ние като родители следим най-отблизо целия спортно-технически процес, който се провежда в школата на клуба, тъй като нашите деца са ежедневно на стадиона.

 

С категоричност бихме желали да заявим, че за първи път от много години в ДЮШ на Локомотив се работи изключително професионално, продиктувано от вашето идване на Лаута и назначението на господин Джоров на длъжността директор на ДЮШ.

 

Ние самите забелязваме огромната промяна в цялостното отношение на треньорите и децата към спортно-техническия процес и сме изключително доволни от работата, която бе свърщена за толкова кратко време под ръководството на господин Джоров.

 

Именно това е причината да се обърнем към вас с молба да преосмислите решението си и да върнете господин Джоров на поста директор на ДЮШ, като смятаме, че вашата подкрепа би вдъхнала увереност във всички, за да се продължи работата, чието начало бе поставено от господин Джоров.

 

С уважение: родителите на деца от набор 2001, 2004, 2005, 2007, 2008."


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Слави Жеков: Берое трябва да играе със самочувствие

Слави Жеков: Берое трябва да играе със самочувствие

"Искам момчетата да бъдат упорити и играят със самочувствие", заяви новият треньор на Берое U19 Слави Жеков.

още по темата»

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО)

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО)

Юношеският национал и футболист на английския Шефийлд Уензди Преслав Боруков даде интервю за Viasport.bg два дни преди да се завърне в Англия за новия сезон.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»