Волейболен празник в "Люлин"

Волейбол
Добави в Svejo
    Ани Колева 27/05/2016 14:20
Волейболен празник в "Люлин"

Голям волейболен празник за подрастващи под наслов „Люлин е волейбол“ ще се проведе утре, 28 май (събота), в едноименния столичен квартал. Волейболното събитие е за ученици от 3 до 7 клас, като ще бъде в двора на 90 СОУ.


Седем училища от района ще излъчат свои представителни отбори за момчета и момичета, като над 200 деца ще вземат участие в мащабния форум.

 

Празникът ще бъде през целия ден, като започва в 10:00 ч. Учениците от "Люлин" ще имат възможността да поиграят волейбол на специално пригодени за това игрища на отркрито, върху тревни площи. Игрищата са общо шест на брой, а на тях могат да играят едновременно около 60 деца.

 

Организатор на волейболния празник е ВК Люлин, със съдействието на "София европейска столица на спорта 2018" и българската федерация по волейбол.

 

За всички малки участници в „Люлин е волейбол“ са предвидени много награди, тениски, топки...


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков 09.04.2018 | 10:00

В края на месец март в София се проведе международен треньорски семинар. Специалисти от Германия, работили в едни от най-силните клубове в Бундеслигата, бяха лектори.

още по темата»

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»