Волейболен празник в "Люлин"

Волейбол
Добави в Svejo
    Ани Колева 27/05/2016 14:20
Волейболен празник в "Люлин"

Голям волейболен празник за подрастващи под наслов „Люлин е волейбол“ ще се проведе утре, 28 май (събота), в едноименния столичен квартал. Волейболното събитие е за ученици от 3 до 7 клас, като ще бъде в двора на 90 СОУ.


Седем училища от района ще излъчат свои представителни отбори за момчета и момичета, като над 200 деца ще вземат участие в мащабния форум.

 

Празникът ще бъде през целия ден, като започва в 10:00 ч. Учениците от "Люлин" ще имат възможността да поиграят волейбол на специално пригодени за това игрища на отркрито, върху тревни площи. Игрищата са общо шест на брой, а на тях могат да играят едновременно около 60 деца.

 

Организатор на волейболния празник е ВК Люлин, със съдействието на "София европейска столица на спорта 2018" и българската федерация по волейбол.

 

За всички малки участници в „Люлин е волейбол“ са предвидени много награди, тениски, топки...


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма 18.07.2017 | 14:00

Новият директор в Ботев (Пловдив) Иван Цветанов сподели вижданията си за развитието на юношите на "канарчетата" и отговори на актуалните въпроси около детско-юношеската школа на клуба.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»