Симеонова и Стайков отиват на British Open Junior

Голф
Добави в Svejo
    Viasport 30/05/2016 19:30
Симеонова и Стайков отиват на British Open Junior

Ивана Симеонова и Райън Стайков ще представят България на престижния турнир по голф за младежи до 16 г. British Open Junior.

 

Те ще пътуват с подкрепа на Nissan, които предоставиха на Българската голф асоциация средствата, събрани от таксите за игра на възрастните в проведения в събота турнир в Голф клуб „Света София“.


В неделя игрището бе на разположение на 30 талантливи състезатели на възраст до 18 г., които премериха сили в две хендикап дивизии. В Дивизия А Димитър Димов завърши на пар – 71 удара, и зае първото място, следван от Райън Стайков и Димитър Савов съответно със 72 и 77 удара.


При момичетата от по-силната дивизия на първо място се класира Стефани Скоканска (82 удара), на второ Ивана Симеонова (86) и на трето Виктория Генова с 88.


В момчешката Дивизия В победител с 47 точки е Кристиян Цветанов, а негови подгласници са Леополд Костилев (44) и Алексей Федяев (38). Магдалена Борисова е първа с 44 точки, следвана от Кристина Бушева (42) и Алекс Стоянова (37).


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»