Босът на ВК Люлин: Владо Николов краде децата ни

Волейбол
Добави в Svejo
    08/07/2016 22:10
Босът на ВК Люлин: Владо Николов краде децата ни

Доскорошният капитан на националния отбор и президент на Левски Боол Владимир Николов е започнал да коли и беси в българския волейбол, пише сайтът big5.bg.

 

Освен това той си направи собствена школа, която функционира само на аматьорски начала. След тоталния провал на Левски през последния сезон, Николов е решил да намери друг начин да подсили отбора. От около месец той и хора от неговото обкръжение звънят на деца и техните родители, за да ги карат да преминат в Левски.

 

През BIG5 президентът на ВК Люлин Деян Нинов разказва случки относно "некоректните и подмолни действия" от страна на Владо Николов и служителите на Левски Боол.

 

„Школата на Владо Николов функционира главно в медиите и на аматьорски начала. Тази година дори нямаха отбори при децата до 10 г., 12 г., 13 г. и до 15 г. Имаха единствено два отбора за участие, но не се класираха за финалите и ги биха всички отбори. От известно време обаче служители от клуба на Владимир Николов Левски Боол и обкръжението му се свързват с децата и родителите от нашия клуб и ги заблуждават и подтикват да си преместят децата в Левски Боол, защото те щели да правят отбор. Обещават им светло бъдеще. На по-големите дори им се гарантира, място в националния отбор“, споделя Нинов, който е категоричен, че доскорошният ни национал вреди изключително много на волейбола.

 

Мениджърът на ВК Люлин разкри, че наскоро всички клубове са постигнали споразумение да няма кражба на деца, но само Владо Николов не се съобразява с това и за него думата „морал“ не съществува.

 

„Преди 20 дни имаше общо събрание на федерацията в Казанлък, на което всички клубове бяха единодушни и се споразумяхме такива неща, като крадене на деца и състезатели, да не се правят, но разбира се, Владимир Николов на това събрание не присъства, защото той има много работа на позициите, които заема, но реално нищо не върши“, каза още Деян Нинов.

 

Владимир Николов вече е постигнал целта си и е успял да открадне няколко деца от ВК Люлин и още няколко клуба, но засега другите не смеят да говорят за проблема. 

 

„Владо Николов успя да открадне няколко децата от ВК Люлин и непрестанно представители на неговия клуб Левски Боол звънят и се свързват с родители и деца от нашия клуб с предложения да ги привличат. Това е върхът на лицемерието! За този човек наглостта явно е издигната на пиедестал! Как може всички други клубове да се стараем да поддържаме колегиални отношения един към друг и само от неговия клуб Левски Боол да крадат деца и състезатели. По този начин още от малки ги обременяват по този начин и такъв ли пример им дава на тези деца!?

 

В момента Владo Николов изпълнява четири длъжности едновременно. Деян Нинов е категоричен, че това е явен конфликт на интереси и той злоупотребява със служебното си положение.

 

„Как е възможно един човек по едно и също време да е президент на Левски Боол, да е главен треньор на отбора, да е треньор на младежкия национален отбор, който да го готви за домакинско европейско първенство, да е главен секретар на федерацията и в същото време да не изпуска възможност на най-различни спортни, социални и други мероприятия да се явява, да го снимат камерите, даже в същото това време да обикаля като цветарка из страната по кметовете, за да заблуждава хората!“, казва още Деян Нинов.

 

Волейболен клуб Люлин развива само детско-юношески волейбол. През последната година децата от тима на Деян Нинов се представиха повече от блестящо. Именно това е и причината бившият волейболист да е крайно разочарован от некоректното отношение на Владо Николов и приближените му, тъй като в Люлин развиват младите таланти, а после някой друг обира лаврите или ги съсипва с напразни и безпочвени обещания, завършва big5.bg.

 

Източник: BIG5.BG, Андрей Теодосиев


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивко Ганчев: В Берое на преден план е играта, не резултатът

Ивко Ганчев: В Берое на преден план е играта, не резултатът 19.09.2017 | 17:27

Ивко Ганчев е роден на 21 юли 1965 г. в Стара Загора. Бивш вратар на старозагорци и шампион на България с тима от 1986 г. Записал е 183 мача с фланелката на Берое.

още по темата»

Памела Георгиева: Мога да съм българската Симон Байлс

Памела Георгиева: Мога да съм българската Симон Байлс 15.09.2017 | 08:35

Памела Георгиева е на 16-години, но вече остави следа в женската ни спортна гимнастика. Девойката спечели бронзов медал на греда на последната Световна купа във Варна.

още по темата»

Запознай се с девойките

Запознай се с девойките 31.07.2017 | 13:31

Баскетболистката Калина Иванова бе част от националния отбор до 18 години, който в сряда заминава за участие в европейското първенство за тази възраст в Дъблин.

още по темата»