9-годишният Алекс в тенис академията на Надал

Тенис
Добави в Svejo
    Viasport 16/07/2016 19:45
9-годишният Алекс в тенис академията на Надал

9-годишният Александър Василев заминава на двуседмичен лагер в Rafa Nadal Academy в Манакор (Майорка) със съдействието на БФТ.


Българската федерация по тенис подкрепя талантливите деца и състезатели в различните възрастови групи чрез стипендии за пътуване, подпомагане на участията им в международни турнири, подкрепа към тренировъчния им процес в страната и в чуждестранни тенис академии.

 

Обезпечаването на състезателите е част от стратегията на БФТ за развитие на българския тенис.


БФТ подпомогна и финансовото осигурява разходите на състезатели и отбори за участие на турнири от международния календар в Европа като по този начин през изминалата и настоящата година бяха подсигурени над 90 участия на наши състезатели в международни турнири в различни възрасти.

 

През годината БФТ обезпечава и участията на националните състезатели до 12 г., 14 г., 16 г. и 18 г. мъже и жени в Европейски зимни отборни, в летни отборни, лични и световни първенства.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»