Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Хокей на лед
Добави в Svejo
    Viasport 27/07/2016 17:31
Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Мартин Миланов бе избран за президент на Българската федерация по хокей на лед на общо събрание. Той замени Красимир Кръстев.

 

Миланов, който навъртя дълъг стаж като състезател, треньор и функционер, беше вицепрезидент и работата във федерацията не му е чужда. Има опит като селекционер на националните отбори до 18 и 20 години, спечелени медали от световни първенства и т.н.

 

На събранието се явиха представители на 12 от 14-те клуба, членове на федерацията. Отсъстваха само Ледени спортове (Варна) и Айсберг-сулис. Нямаше друг издигнат кандидат и Миланов бе избран с 10 гласа "за" и 2 "против". Не го подкрепиха само ЦСКА и Ирбис скейт.

 

Пред Viasport.bg Мартин Миланов обяви, че поема новото предизвикателство със сърце и енергия. Той се радва на добър диалог с Министерството на младежта и спорта. Също така е изработил концепция за работата на федерацията и развитието на хокея в България.

 

Миланов е генерален директор на пързалка "Славия", член на управителния съвет на федерацията по кънки, експерт по образованието в район “Красно село” на Столична община... Потомствен славист, неговият баща Георги Миланов дълги години беше национален треньор и наставник на Славия.


Завършил е икономика в УНСС с магистърска степен “Управление на човешки ресурси”.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»