Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Хокей на лед
Добави в Svejo
    Viasport 27/07/2016 17:31
Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Мартин Миланов бе избран за президент на Българската федерация по хокей на лед на общо събрание. Той замени Красимир Кръстев.

 

Миланов, който навъртя дълъг стаж като състезател, треньор и функционер, беше вицепрезидент и работата във федерацията не му е чужда. Има опит като селекционер на националните отбори до 18 и 20 години, спечелени медали от световни първенства и т.н.

 

На събранието се явиха представители на 12 от 14-те клуба, членове на федерацията. Отсъстваха само Ледени спортове (Варна) и Айсберг-сулис. Нямаше друг издигнат кандидат и Миланов бе избран с 10 гласа "за" и 2 "против". Не го подкрепиха само ЦСКА и Ирбис скейт.

 

Пред Viasport.bg Мартин Миланов обяви, че поема новото предизвикателство със сърце и енергия. Той се радва на добър диалог с Министерството на младежта и спорта. Също така е изработил концепция за работата на федерацията и развитието на хокея в България.

 

Миланов е генерален директор на пързалка "Славия", член на управителния съвет на федерацията по кънки, експерт по образованието в район “Красно село” на Столична община... Потомствен славист, неговият баща Георги Миланов дълги години беше национален треньор и наставник на Славия.


Завършил е икономика в УНСС с магистърска степен “Управление на човешки ресурси”.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»