Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Хокей на лед
Добави в Svejo
    Viasport 27/07/2016 17:31
Мартин Миланов е новият шеф на хокея

Мартин Миланов бе избран за президент на Българската федерация по хокей на лед на общо събрание. Той замени Красимир Кръстев.

 

Миланов, който навъртя дълъг стаж като състезател, треньор и функционер, беше вицепрезидент и работата във федерацията не му е чужда. Има опит като селекционер на националните отбори до 18 и 20 години, спечелени медали от световни първенства и т.н.

 

На събранието се явиха представители на 12 от 14-те клуба, членове на федерацията. Отсъстваха само Ледени спортове (Варна) и Айсберг-сулис. Нямаше друг издигнат кандидат и Миланов бе избран с 10 гласа "за" и 2 "против". Не го подкрепиха само ЦСКА и Ирбис скейт.

 

Пред Viasport.bg Мартин Миланов обяви, че поема новото предизвикателство със сърце и енергия. Той се радва на добър диалог с Министерството на младежта и спорта. Също така е изработил концепция за работата на федерацията и развитието на хокея в България.

 

Миланов е генерален директор на пързалка "Славия", член на управителния съвет на федерацията по кънки, експерт по образованието в район “Красно село” на Столична община... Потомствен славист, неговият баща Георги Миланов дълги години беше национален треньор и наставник на Славия.


Завършил е икономика в УНСС с магистърска степен “Управление на човешки ресурси”.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»