18 борци в битка за медалите в Иран

Борба
Добави в Svejo
    Viasport 27/10/2016 16:28
18 борци в битка за медалите в Иран

Солиден състав от 18 български борци са в Техеран (Иран), където от днес започнаха схватките в силния международен турнир за юноши „Мартирс къп”.

 

В надпреварата, освен нашите състезатели, участват още отборите на Таджийистан, Украйна, Туркменистан, Киргистан, Беларус, Армения, Унгария и Русия.

 

България ще има по 9 момчета във всеки от стиловете.

 

Сред борците ни в свободния стил място в отбора намерика 4-ма състезатели на Димитровград - Микяй Наим (до 60 кг), Димитър Иванов и Веселин Петров (до 66 кг) и Велико Великов (до 96 кг). Треньори на тима ни в този стил са Салим Салим и Диан Динчев.

 

По трима представители в Техеран пък имат Левски (София) и Рилски спортист (Самоков). Те обаче ще се борят при класиците. Отборът е воден от Димитър Магаев и Юлиян Георгиев.

 

Съдия на надпреварата ще бъде Петър Дойнов.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»