ДФА Комета прави футболен празник в събота

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 04/11/2016 11:05
ДФА Комета прави футболен празник в събота

На 5 ноември (събота) от 11 часа на тренировъчната база на Детска футболна академия Комета в столичния ж.к. “Младост 4” (“СпортС Арена”) ще има футболен празник с много награди, медали и приятни емоции.

 

Входът е свободен, а в рамките на събитието децата ще могат да демонстрират знания за любимите си отбори, да научат нови интересни факти, както и да ги допълнят с футболни умения. 

 

Събитието е в подкрепа на новия проект на ДФА-Комета - “Влаз в час с футбола”. 

 

Насочен е към учениците от начален курс на обучение и спомага за интереса към здравословния начин и запознаването с интересния и динамичен свят на футболната игра. Благодарение на кампанията децата получават нови знания и се поставят основи за професионална футболна реализация чрез активни и редовни тренировки.

 

В проекта е заложено и партньорство с асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори, изразяващо се в популяризиране на футбола сред най-мъничките фенове.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма 18.07.2017 | 14:00

Новият директор в Ботев (Пловдив) Иван Цветанов сподели вижданията си за развитието на юношите на "канарчетата" и отговори на актуалните въпроси около детско-юношеската школа на клуба.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»