ДФА Комета прави футболен празник в събота

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 04/11/2016 11:05
ДФА Комета прави футболен празник в събота

На 5 ноември (събота) от 11 часа на тренировъчната база на Детска футболна академия Комета в столичния ж.к. “Младост 4” (“СпортС Арена”) ще има футболен празник с много награди, медали и приятни емоции.

 

Входът е свободен, а в рамките на събитието децата ще могат да демонстрират знания за любимите си отбори, да научат нови интересни факти, както и да ги допълнят с футболни умения. 

 

Събитието е в подкрепа на новия проект на ДФА-Комета - “Влаз в час с футбола”. 

 

Насочен е към учениците от начален курс на обучение и спомага за интереса към здравословния начин и запознаването с интересния и динамичен свят на футболната игра. Благодарение на кампанията децата получават нови знания и се поставят основи за професионална футболна реализация чрез активни и редовни тренировки.

 

В проекта е заложено и партньорство с асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори, изразяващо се в популяризиране на футбола сред най-мъничките фенове.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков 09.04.2018 | 10:00

В края на месец март в София се проведе международен треньорски семинар. Специалисти от Германия, работили в едни от най-силните клубове в Бундеслигата, бяха лектори.

още по темата»

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»