Футболисти на Витоша загубиха от ученици (ВИДЕО)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 09/12/2016 10:20
Футболисти на Витоша загубиха от ученици (ВИДЕО)

Трима футболисти на един от водещите отбори във Втора професионална лига - Витоша (Бистрица), изненадаха малчуганите, които тренират футбол в 101 СОУ в столичния квартал „Надежда“.

 

Заедно със своя старши треньор Костадин Ангелов, играчите Кристиан Кочилов, Лъчезар Котев и Венцислав Бонев посетиха тренировка на децата, родени между 2006 и 2009 г. Те се подготвят два пъти седмично под ръководството на специалисти от ФК Витоша.

 

Малките момчета останаха изненадани не само от появата и запознанството си с футболистите, но и от факта, че всеки един от тях получи като подарък екип на клуба. Малко след като всички вече се почувстваха част от семейството на ФК Витоша, за да е още по-специална вечерта, Кочилов, Котев и Бонев свалиха якетата и премериха сили с тях.

 

За огромно съжаление на недоумяващия Костадин Ангелов, момчетата му, които принципно не срещат проблеми на големия терен през настоящия сезон, склониха глава пред таланта на децата. След победата те бяха снизходителни към батковците си и им наложиха „леко“ наказание - 100 лицеви опори преди днешната тренировка.-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»