Нова група по таекуондо за деца в квартал „Витоша“

Таекуондо - ITF
Добави в Svejo
    Viasport 18/12/2016 10:30
Нова група по таекуондо за деца в квартал „Витоша“

Най-новата група по таекуондо в столичния квартал „Витоша“ провежда тренировки в спортен център Be Fit by Milko на ул. „Ради Радев“ №18 четири пъти седмично. 

 

Групата е подходяща за деца и юноши, начинаещи в корейското бойно изкуство. Заниманията се водят от Недялка Бачева (IV дан), световна и европейска шампионка по таекуондо. Завършила е Треньорския факултет в НСА, тренира и преподава корейското бойно изкуство повече от 18 години в столичния ABC Fight Club. 

 

Таекуондо е сред най-популярните бойни изкуства в световен мащаб. Заниманията учат децата на повече самодисциплина и умения за общуване. Редовните тренировки дават енергия и чувство на увереност, че можеш да реагираш, ако си застрашен. 

 

Таекуондо е добра алтернатива за развитието на силно тяло и практикуването на активен и здравословен начин на живот. Дори и няколко седмици тренировки се отразяват положително на физическото и психическото развитие. Обстановката по време на тренировка е свързана с традициите на източните бойни изкуства на уважение, самоконтрол, учтивост, дисциплина и постоянство.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта 08.01.2018 | 17:25

Представителките на пловдивската атлетическа школа Александра Начева и Лиляна Георгиева преминаха през успешно лято през 2017 г.

още по темата»

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете 06.01.2018 | 17:15

Антъни Иванов започна новата 2018 година, както завърши предната. Като победител или номиниран в престижни класации. Беше избран плувец №1 на България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»