Митко Джоров остава в ЦСКА

Футбол
Добави в Svejo
    Ваня Николова 22/12/2016 12:30
Митко Джоров остава в ЦСКА

Митко Джоров ще остане в ЦСКА-София. Треньорът и методист, който бе на стаж в школата на "червените", е получил уверението на ръководството в лицето на Стойчо Стоилов и Стефан Яръмов, че ще се разчита на него и след Нова година.

 

Джоров все още няма договор с ЦСКА, като се очаква официално това да се случи в началото на 2017 г.

 

"Моето желание беше да бъда назначен за това, което съм и заради силните страни, които имам и с които мога да помогна на състезателите и на клуба. Имам много богат житейски опит и много трудно си променям ценностите", каза Джоров пред Viasport.bg.

 

“Аз съм доволен от работата до момента в ЦСКА. Ние не сме скаути. Правейки видеозапис на мачове и тренировъчния процес, ти помагаш на колегите да покажат нагледно на своите състезатели положителните и отрицателните неща. Снимайки противника, може да хванеш неговите предимства и недостатъци”, коментира още Джоров.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков 09.04.2018 | 10:00

В края на месец март в София се проведе международен треньорски семинар. Специалисти от Германия, работили в едни от най-силните клубове в Бундеслигата, бяха лектори.

още по темата»

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»