Ботев (Враца) U19 с нов треньор

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 07/02/2017 16:50
Ботев (Враца) U19 с нов треньор

Ботев (Враца) U19 има нов треньор. От днес юношите старша възраст на клуба ще бъдат водени от Любен Любенов.

 

Той заменя на поста Диан Попов, който ще е на нова длъжност - методист. Попов ще работи и по проект за оценка на всички деца в ДЮШ.

 

Той е с най-висок лиценз от треньорите в школата и ръководството на Ботев е преценило, че може да му възложи новите дейности.

 

"Школата дълго време е работила без такъв специалист. През миналата седмица бяхме на семинар относно лицензирането на клубовете и ни казаха, че всеки трябва да има ясна програма за ДЮШ за период от 3 до 7 години. Попов ще работи именно по тази програма", коментира директорът "Маркетинг и комуникации" в Ботев (Враца) Денислав Георгиев.

 

Любен Любенов ще бъде треньор на два отбора в школата на Ботев - на юношите старша и младша възраст. Според клубната управа един специалист трябва да води тези два тима, защото това улеснява преливането във възрастите.

 

Ботев (Враца) U19 e на 13-о място в Елитната юношеска група U19 с 13 тoчки. Първенството се подновява в началото на месец март.

 

Програма за първите кръгове в Елитната U19, ВИЖТЕ ТУК

 

Източник: konkurent.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма 18.07.2017 | 14:00

Новият директор в Ботев (Пловдив) Иван Цветанов сподели вижданията си за развитието на юношите на "канарчетата" и отговори на актуалните въпроси около детско-юношеската школа на клуба.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»