75 стотни разделиха Попов от подвиг в Световната купа

Ски алпийски дисциплини
Добави в Svejo
    Viasport 04/03/2017 15:21
75 стотни разделиха Попов от подвиг в Световната купа

Най-добрият ни алпиец Алберт Попов не успя да се класира сред най-добрите 30 мъже в гигантския слалом на Световната купа в Кранска гора (Словения). Така той не стартира във втория манш в състезанието.

 

Българинът показа много добро каране в първия манш, но резултатът му от 1:15.54 мин. не бе достатъчен за място в топ 30. Последната позиция бе за Даниел Мейер (Австрия), който се спусна със 75 стотни по-бързо от Алберт.

 

До момента Попов има 1 завършен първи манш в гигантския слалом за Световната купа – при откриването на сезона в Зьолден през октомври 2016 г., когато също не успя да се класира за втория манш.

 

Победител стана австриецът Марсел Хиршер, който финишира с общо време 2:24.31 мин. На второ и трето място са съответно Лейф Кристиян Хауген (Норвегия) и Матс Олсон (Швеция).


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»