Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 10/03/2017 13:30
Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Левски-Раковски подписа договор за сътрудничество с ФК Бдин (Видин). Срещата между двата клуба беше в четвъртък на стадион "Бенковски" в крайдунавския град.

 

Договорът беше подписан от Павел Петров, председател на управителния съвет на Бдин, и Станислав Ангелов, директор на детско-юношеската школа на Левски-Раковски.

 

"Сините" ще помагат в работата на треньорите на видинския отбор, ще се организират контролни мачове и кампове. На подписването присъства кметът на Видин Огнян Ценков.

 

"Искам да изразя своето задоволство от подписването на това споразумение и да ви уверя, че в лицето на Община Видин имате съмишленик и партньор. Ние винаги ще се отзоваваме, когато е необходимо, и ще помагаме. Защото това е обществено полезна кауза.

 

С развитието на спорта ние предлагаме условия за физическото израстване на нашите деца и младежи, а на тези, които имат своите заложби – да се развиват като професионални футболисти", заяви Ценков.

 

"Много благодаря и много се радвам, но в същото време знам каква отговорност е това. Все пак и с името си, и с клуба, който представляваме, ние трябва да сме много отдадени, да се стараем да покрием очакванията. Гарантирам, че ще направим всичко по силите си да помогнем да се възвърне името и традицията на видинския футбол", заяви Станислав Ангелов.

 

"Г-н Ангелов разгледа базата и снимките в музея ни. Много имена му направиха впечатление. Надявам се благодарение на това сътрудничество да има нови такива имена, както за Видин, така и за нашата страна, да имаме бъдещи национали, както сме имали винаги.

 

Това е една голяма мотивация за видинските деца. Ще вложим всичките си сили, старания, да развиваме и да възродим видинския футбол", сподели председателят на управителния съвет на Бдин Павел Петров.

 

Източник и снимка: Радио Видин


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла 25.07.2017 | 10:49

18-годишната Мария Йовкова донесе на България първата титла от европейско първенство по тенис на маса за юноши и девойки.

още по темата»

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»