Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 10/03/2017 13:30
Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Левски-Раковски подписа договор за сътрудничество с ФК Бдин (Видин). Срещата между двата клуба беше в четвъртък на стадион "Бенковски" в крайдунавския град.

 

Договорът беше подписан от Павел Петров, председател на управителния съвет на Бдин, и Станислав Ангелов, директор на детско-юношеската школа на Левски-Раковски.

 

"Сините" ще помагат в работата на треньорите на видинския отбор, ще се организират контролни мачове и кампове. На подписването присъства кметът на Видин Огнян Ценков.

 

"Искам да изразя своето задоволство от подписването на това споразумение и да ви уверя, че в лицето на Община Видин имате съмишленик и партньор. Ние винаги ще се отзоваваме, когато е необходимо, и ще помагаме. Защото това е обществено полезна кауза.

 

С развитието на спорта ние предлагаме условия за физическото израстване на нашите деца и младежи, а на тези, които имат своите заложби – да се развиват като професионални футболисти", заяви Ценков.

 

"Много благодаря и много се радвам, но в същото време знам каква отговорност е това. Все пак и с името си, и с клуба, който представляваме, ние трябва да сме много отдадени, да се стараем да покрием очакванията. Гарантирам, че ще направим всичко по силите си да помогнем да се възвърне името и традицията на видинския футбол", заяви Станислав Ангелов.

 

"Г-н Ангелов разгледа базата и снимките в музея ни. Много имена му направиха впечатление. Надявам се благодарение на това сътрудничество да има нови такива имена, както за Видин, така и за нашата страна, да имаме бъдещи национали, както сме имали винаги.

 

Това е една голяма мотивация за видинските деца. Ще вложим всичките си сили, старания, да развиваме и да възродим видинския футбол", сподели председателят на управителния съвет на Бдин Павел Петров.

 

Източник и снимка: Радио Видин


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивко Ганчев: В Берое на преден план е играта, не резултатът

Ивко Ганчев: В Берое на преден план е играта, не резултатът 19.09.2017 | 17:27

Ивко Ганчев е роден на 21 юли 1965 г. в Стара Загора. Бивш вратар на старозагорци и шампион на България с тима от 1986 г. Записал е 183 мача с фланелката на Берое.

още по темата»

Памела Георгиева: Мога да съм българската Симон Байлс

Памела Георгиева: Мога да съм българската Симон Байлс 15.09.2017 | 08:35

Памела Георгиева е на 16-години, но вече остави следа в женската ни спортна гимнастика. Девойката спечели бронзов медал на греда на последната Световна купа във Варна.

още по темата»

Запознай се с девойките

Запознай се с девойките 31.07.2017 | 13:31

Баскетболистката Калина Иванова бе част от националния отбор до 18 години, който в сряда заминава за участие в европейското първенство за тази възраст в Дъблин.

още по темата»