Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 10/03/2017 13:30
Левски-Раковски ще си сътрудничи с Бдин (Видин)

Левски-Раковски подписа договор за сътрудничество с ФК Бдин (Видин). Срещата между двата клуба беше в четвъртък на стадион "Бенковски" в крайдунавския град.

 

Договорът беше подписан от Павел Петров, председател на управителния съвет на Бдин, и Станислав Ангелов, директор на детско-юношеската школа на Левски-Раковски.

 

"Сините" ще помагат в работата на треньорите на видинския отбор, ще се организират контролни мачове и кампове. На подписването присъства кметът на Видин Огнян Ценков.

 

"Искам да изразя своето задоволство от подписването на това споразумение и да ви уверя, че в лицето на Община Видин имате съмишленик и партньор. Ние винаги ще се отзоваваме, когато е необходимо, и ще помагаме. Защото това е обществено полезна кауза.

 

С развитието на спорта ние предлагаме условия за физическото израстване на нашите деца и младежи, а на тези, които имат своите заложби – да се развиват като професионални футболисти", заяви Ценков.

 

"Много благодаря и много се радвам, но в същото време знам каква отговорност е това. Все пак и с името си, и с клуба, който представляваме, ние трябва да сме много отдадени, да се стараем да покрием очакванията. Гарантирам, че ще направим всичко по силите си да помогнем да се възвърне името и традицията на видинския футбол", заяви Станислав Ангелов.

 

"Г-н Ангелов разгледа базата и снимките в музея ни. Много имена му направиха впечатление. Надявам се благодарение на това сътрудничество да има нови такива имена, както за Видин, така и за нашата страна, да имаме бъдещи национали, както сме имали винаги.

 

Това е една голяма мотивация за видинските деца. Ще вложим всичките си сили, старания, да развиваме и да възродим видинския футбол", сподели председателят на управителния съвет на Бдин Павел Петров.

 

Източник и снимка: Радио Видин


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»