Слънчев бряг приема силен турнир с 6 отбора

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 24/03/2017 10:22
Слънчев бряг приема силен турнир с 6 отбора

Отборът на Берое, набор 2004, е представителят на България в първото издание на Harmony League - турнир, в който участие ще вземат 6 отбора от 6 различни страни.


Другите участници са Цървена Звезда (Сърбия), Динамо Букурещ (Румъния), Краковия (Полша), Динамо Тбилиси (Грузия) и Зеин Юнайтед (Гана).

Турнирът ще се проведе в периода 11-16 април в Слънчев бряг и Несебър.


Отборите ще играят на принципа „всеки срещу всеки“, като няма да се трупа точков актив от мачовете, нито ще се „гони“ класиране за финали.


Идеята на турнира е отборите да имат възможността да се изправят едни срещу други и да покажат най-доброто, на което са способни, без да се създава излишно напрежение у играчите.

В сутрешните часове ще се играят по 3 мача на ден, а в следобедите играчите ще бъдат въвлечени в различни занимания, като международен турнир по FIFA на Playstation 4, турнир на мини-футбол, екскурзия в стария град на Несебър... Както и други активности, които да направят изживяването на подрастващите незабравимо.

Повече информация за турнира, участниците и предстоящите мачове, можете да следите на страницата във Фейсбук: www.facebook.com/harmonyleague2017-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»