Слънчев бряг приема силен турнир с 6 отбора

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 24/03/2017 10:22
Слънчев бряг приема силен турнир с 6 отбора

Отборът на Берое, набор 2004, е представителят на България в първото издание на Harmony League - турнир, в който участие ще вземат 6 отбора от 6 различни страни.


Другите участници са Цървена Звезда (Сърбия), Динамо Букурещ (Румъния), Краковия (Полша), Динамо Тбилиси (Грузия) и Зеин Юнайтед (Гана).

Турнирът ще се проведе в периода 11-16 април в Слънчев бряг и Несебър.


Отборите ще играят на принципа „всеки срещу всеки“, като няма да се трупа точков актив от мачовете, нито ще се „гони“ класиране за финали.


Идеята на турнира е отборите да имат възможността да се изправят едни срещу други и да покажат най-доброто, на което са способни, без да се създава излишно напрежение у играчите.

В сутрешните часове ще се играят по 3 мача на ден, а в следобедите играчите ще бъдат въвлечени в различни занимания, като международен турнир по FIFA на Playstation 4, турнир на мини-футбол, екскурзия в стария град на Несебър... Както и други активности, които да направят изживяването на подрастващите незабравимо.

Повече информация за турнира, участниците и предстоящите мачове, можете да следите на страницата във Фейсбук: www.facebook.com/harmonyleague2017-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен 01.12.2017 | 15:05

Антъни Иванов беше сред най-споменаваните български спортисти в новините и в разговорите през 2017 г. И всичко това заради впечатляващите му успехи.

още по темата»

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри 24.11.2017 | 10:45

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с представители на водещите български футболни школи за това как се работи в тях. Сега даваме думата на директора на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов. 

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»