Две загуби в един ден за Локо НН в Барселона

Водна топка
Добави в Svejo
    BGswim.com 24/03/2017 13:28
Две загуби в един ден за Локо НН в Барселона

Две загуби в един ден записа юношеският отбор на Локомотив Никола Нанов на турнето си в Барселона.

 

По стечение на обстоятелствата и поради невъзможност за промяна в програмата на отбора, воден от Георги Гаджев, му се наложи в рамките на десетина часа да изиграе двата си най-тежки мача от гостуването в каталунската столица.

 

Първо по обяд в сряда Локо НН излезе срещу националния отбор на Каталуня 2001+, воден от Свилен Пиралков. Двубоят се игра в супермодерния Център за високо спортно майсторство на испанския спорт, който е на 20-ина километра от Барселона и завърши 21:11 (5:3, 4:2, 6:3, 6:3) за каталунците.

 

"Локомотив НН получи възможност да играе срещу един много силен и много добре селекциониран отбор, на който бе равностоен в първите две части, след което съперникът ни овладя инициативата, коментира Георги Гаджев, треньорът на Локомотив НН. - Реалностите са такива - момчетата от Каталуня просто бяха по-добри.


Видяхме, че тренират при фантастични условия, селектирани са от близо 40-те клуба по водна топка в Каталуня, където водната топка като спорт е поставена на много голямо уважение. Затова местната, и въобще испанската школа, са сред най-добрите в света. Именно затова много искахме турнето на Локомотив да е точно в Барселона.“


Всички подробности, четете в BGswim.com, ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»