Финалист в отборната лига по борба се отказа

Борба
Добави в Svejo
    Viasport 28/03/2017 17:50
Финалист в отборната лига по борба се отказа

Сборният състав на Стара Загора, Пловдив и Хасково по борба класически стил се отказа от участие във финала на отборната лига, поради ангажименти на повечето състезатели с турнири в чужбина.

 

Мястото им пък ще заеме друг сборен тим - на Бургас и Царево.

 

Момчетата от двата града се наредиха 3-и в групата си в квалификациите, но след отказването на спечелилия тогава отбор, те заеха мястото му. Финалната надпревара е в неделя в Самоков. Схватките стартират от 11:30 часа, а меренето ще е от 10:00 часа.

 

Останалите отбори, които ще спорят за първото място са Левски, както и сборните отбори на Рилски спортист (Самоков) и Васил и Георги Илиеви (Кюстендил) и на Тетевен и Златица.

 

Отборни срещи при кадетите в свободния стил пък предстоят в събота, 1 април  в Стара Загора. Схватките ще са в залата на 9-то основно училище. Меренето е от 10:00 часа, а надпреварата започва от 11:30 часа.

 

Толеранс на кантара - 2 кг. На тепиха ще излязат отборите на Димитровград, Черноморец-св.борба, Бургас, АСК Сливен и Локомотив (Горна Оряховица).


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»