Финалист в отборната лига по борба се отказа

Борба
Добави в Svejo
    Viasport 28/03/2017 17:50
Финалист в отборната лига по борба се отказа

Сборният състав на Стара Загора, Пловдив и Хасково по борба класически стил се отказа от участие във финала на отборната лига, поради ангажименти на повечето състезатели с турнири в чужбина.

 

Мястото им пък ще заеме друг сборен тим - на Бургас и Царево.

 

Момчетата от двата града се наредиха 3-и в групата си в квалификациите, но след отказването на спечелилия тогава отбор, те заеха мястото му. Финалната надпревара е в неделя в Самоков. Схватките стартират от 11:30 часа, а меренето ще е от 10:00 часа.

 

Останалите отбори, които ще спорят за първото място са Левски, както и сборните отбори на Рилски спортист (Самоков) и Васил и Георги Илиеви (Кюстендил) и на Тетевен и Златица.

 

Отборни срещи при кадетите в свободния стил пък предстоят в събота, 1 април  в Стара Загора. Схватките ще са в залата на 9-то основно училище. Меренето е от 10:00 часа, а надпреварата започва от 11:30 часа.

 

Толеранс на кантара - 2 кг. На тепиха ще излязат отборите на Димитровград, Черноморец-св.борба, Бургас, АСК Сливен и Локомотив (Горна Оряховица).


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла 25.07.2017 | 10:49

18-годишната Мария Йовкова донесе на България първата титла от европейско първенство по тенис на маса за юноши и девойки.

още по темата»

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»