Стартира анкетата „Спортен талант на публиката“

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 29/04/2017 09:15
Стартира анкетата „Спортен талант на публиката“

От вчера „Еврофутбол“ стартира анкетата „Спортен талант на публиката“, чрез която българският букмейкър ще финансира един състезател за неговата подготовка през годината.

 

Тя е част от ежегодната кампания на букмейкъра - „Спортни таланти”, осигуряваща финансиране на едни от най-добрите българските спортисти в различни спортове.

 

Медийни партньори по програмата са и сайтовете Viasport.bg и BGathletic.com.

 

За да участват в допълнителната анкета - „Спортен талант на публиката“ желаещите трябва да дадат своя вот на сайта на едноименната програма на „Еврофутбол“ - talanti.eurofootball.bg до полунощ на 14 май 2017 г.

 

Всеки може да подкрепи един измежду 84-те състезатели, които са включени в допитването. Това са онези атлети, които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс, който се проведе от 23.01. до 28.02.2017 г. От списъка отпадат и тези с нередовни и/или липсващи документи.

 

След като участникът избере своя фаворит за званието „Спортен талант на публиката“ за 2017 г., той трябва да проследи потвърждаващия линк на електронната си поща. Важно условие е, че от един имейл адрес за един участник можете да се гласува само веднъж, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

 

За „Спортен талант на публиката“ за 2017 г. ще бъде обявен този спортист, който е събрал най-много гласове. „Еврофутбол“ ще го финансира за неговата подготовка, за закупуване на екипировка, участие в състезания или за провеждане на лагери. Победителят ще получи своя символичен чек на специална церемония, датата на която ще бъде обявена допълнително.

 

Организаторите запазват правото си при установяване на фрапиращ опит за манипулиране на резултатите за даден кандидат, съответният да бъде дисквалифициран.

 

Пълните правила на анкетата, можете да намерите ТУК.


Имената на спортистите, за които да гласувате, ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков

Германецът Петер Шрайнер за Шалке, Нойер, Йозил и Балъков 09.04.2018 | 10:00

В края на месец март в София се проведе международен треньорски семинар. Специалисти от Германия, работили в едни от най-силните клубове в Бундеслигата, бяха лектори.

още по темата»

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»