Стартира анкетата „Спортен талант на публиката“

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 29/04/2017 09:15
Стартира анкетата „Спортен талант на публиката“

От вчера „Еврофутбол“ стартира анкетата „Спортен талант на публиката“, чрез която българският букмейкър ще финансира един състезател за неговата подготовка през годината.

 

Тя е част от ежегодната кампания на букмейкъра - „Спортни таланти”, осигуряваща финансиране на едни от най-добрите българските спортисти в различни спортове.

 

Медийни партньори по програмата са и сайтовете Viasport.bg и BGathletic.com.

 

За да участват в допълнителната анкета - „Спортен талант на публиката“ желаещите трябва да дадат своя вот на сайта на едноименната програма на „Еврофутбол“ - talanti.eurofootball.bg до полунощ на 14 май 2017 г.

 

Всеки може да подкрепи един измежду 84-те състезатели, които са включени в допитването. Това са онези атлети, които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс, който се проведе от 23.01. до 28.02.2017 г. От списъка отпадат и тези с нередовни и/или липсващи документи.

 

След като участникът избере своя фаворит за званието „Спортен талант на публиката“ за 2017 г., той трябва да проследи потвърждаващия линк на електронната си поща. Важно условие е, че от един имейл адрес за един участник можете да се гласува само веднъж, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

 

За „Спортен талант на публиката“ за 2017 г. ще бъде обявен този спортист, който е събрал най-много гласове. „Еврофутбол“ ще го финансира за неговата подготовка, за закупуване на екипировка, участие в състезания или за провеждане на лагери. Победителят ще получи своя символичен чек на специална церемония, датата на която ще бъде обявена допълнително.

 

Организаторите запазват правото си при установяване на фрапиращ опит за манипулиране на резултатите за даден кандидат, съответният да бъде дисквалифициран.

 

Пълните правила на анкетата, можете да намерите ТУК.


Имената на спортистите, за които да гласувате, ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»