Първенците за „Купата на Coca-Cola” - по стъпките на Роналдо

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 11/05/2017 19:11
Първенците за „Купата на Coca-Cola” - по стъпките на Роналдо

Тази година турнирът за „Купата на Coca-Cola” ще даде възможност на отбор от 10 ученици да прекара няколко дни в една от най-известните школи в света - тази на Спортинг (Лисабон).

 

Лагерът ще бъде голямата награда за тима, който покаже най-добри футболни умения и спечели финалите между 9-11 юни в Русе.

 

Победителите в най-големия училищен футболен турнир в България, медиен партньор на който е Viasport.bg, ще могат да посетят стадион "Жозе Алваладе", както и музея на клуба. Освен с успешния си първи отбор, футболният гранд Спортинг е прочут още със своята школа.

 

Тя е спомогнала за създаването на някои от най-добрите португалски играчи, като Луиш Фиго, Луиш Нани, Кристиано Роналдо и Рикардо Куарешма. Школата е първата и единствена спортна академия в Европа, която получава сертификат за качество ISO9001:2008.

 

Тази събота 33 отбора от Варна и региона ще се изправят един срещу друг в решаваща битка в Техническия университет в морската ни столица (ул. Студентска 1) от 10:00 часа. Те ще определят победителя, който ще играе на големия финал в Русе.

 

 

Освен много емоции на зеления терен, страхотни игри и подаръци очакват всички дошли да подкрепят своя отбор. Тийн идолите Ицака, Радост Тодорова и Недко, част от „Играчи FC”, ще се присъединят към тях, за да направят съботния ден незабравим.

 

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»