Гимнастичките с награда - възстановителен лагер

Художествена гимнастика
Добави в Svejo
    Viasport 10/06/2017 15:42
Гимнастичките с награда - възстановителен лагер

Индивидуалните състезателки в художествената гимнастика Невяна Владинова и младите Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова получиха заслужена почивка.

 

Националките са на възстановителен лагер в столичен SPA комплекс.

 

Любезните домакини са предоставили на момичетата всичко, от което един професионален спортист има нужда, за да възстанови тялото си, да се отпусне от натрупаното напрежение от изминалите многобройни състезания и да се зареди с нови сили за предстоящите битки. Най-важната битка, която предстои тази година на нашите гимнастички е световното първенство в Пезаро (Италия) от 30 август до 3 септември.

 

Състезателките ни разполагат с открит и закрит басейн, билкова сауна, джакузи, специална вана за уморени крака, инфраред сауна и ледена вана, както и модерен фитнес център.

 

Изключителните специалисти от центъра по физиотерапия към комплекса предлагат на момичетата специализирани масажи и медицински процедури, които са съобразени с индивидуалните нужди на всяка една от тях.

 

В комплекса момичета се хранят здравословно, отморяват с хубава книга или интересен филм, почиват и се възстановяват, а грижите на персонала кара всяка една от тях да се чувства специална.

 

И петте споделят, че се чувстват прекрасно, използват всеки един миг за почивка, не пропускат да влязат и в параклиса на комплекса "Свети Георги Победоносец", за да запалят свещичка за здраве и успехи.

 

Преди ден пък Катрин Тасева отиде до Пловдив, тъй като беше поканена от родния си клуб Тракия да присъства на откриването на големия турнир "Тракия Къп" и „Приз Мария Петрова”, който ще продължи до неделя. След това Катрин ще продължи възстановителния си лагер.

 

На 13 юни момичетата, заедно с женския ансамбъл - основен състав и трите резерви, ще бъдат на спортен лагер в Япония.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла

Мария Йовкова: Направих промени в главата си и взех титла 25.07.2017 | 10:49

18-годишната Мария Йовкова донесе на България първата титла от европейско първенство по тенис на маса за юноши и девойки.

още по темата»

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»