Правят лагер за малките по "Детска атлетика"

Лека атлетика
Добави в Svejo
    Viasport 28/06/2017 15:55
Правят лагер за малките по "Детска атлетика"

Проявите на програмата „Детска атлетика“ продължават да носят изненади за подрастващите.

 

С помощта на Министерството на младежта и спорта и Българска федерация по лека атлетика ще се състои специализиран лагер за малчугани на възраст от 6 до 13 години от цялата страна. Той ще се проведе в град Долна баня от 4 до 8 септември.

 

Междувременно учителите от 93-то СУ „Александър Теодоров - Балан“ в София получиха своите сертификати за участие в семинар по програмата на ИААФ (Международната асоциация на атлетическите федерации) „Детска атлетика“.

 

Сертификатите бяха връчени от Антон Бонов (координатор на програмата за България) в заседателната зала на училището. Директорката Евдокия Гергова пък обяви, че ще се радва ако през новата учебна година продължат със заниманията за децата в учебното заведение.

 

На 11 и 12 октомври 2016-а училището беше домакин на семинар по проекта „Детска атлетика“. Тогава над 100 деца взеха участие в заниманията проведени от Андрей Рангелов, Иванка Кърпарова, треньори от столичния атлетически клуб Славия и учители.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»