Правят лагер за малките по "Детска атлетика"

Лека атлетика
Добави в Svejo
    Viasport 28/06/2017 15:55
Правят лагер за малките по "Детска атлетика"

Проявите на програмата „Детска атлетика“ продължават да носят изненади за подрастващите.

 

С помощта на Министерството на младежта и спорта и Българска федерация по лека атлетика ще се състои специализиран лагер за малчугани на възраст от 6 до 13 години от цялата страна. Той ще се проведе в град Долна баня от 4 до 8 септември.

 

Междувременно учителите от 93-то СУ „Александър Теодоров - Балан“ в София получиха своите сертификати за участие в семинар по програмата на ИААФ (Международната асоциация на атлетическите федерации) „Детска атлетика“.

 

Сертификатите бяха връчени от Антон Бонов (координатор на програмата за България) в заседателната зала на училището. Директорката Евдокия Гергова пък обяви, че ще се радва ако през новата учебна година продължат със заниманията за децата в учебното заведение.

 

На 11 и 12 октомври 2016-а училището беше домакин на семинар по проекта „Детска атлетика“. Тогава над 100 деца взеха участие в заниманията проведени от Андрей Рангелов, Иванка Кърпарова, треньори от столичния атлетически клуб Славия и учители.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО)

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО) 21.06.2018 | 20:51

Юношеският национал и футболист на английския Шефийлд Уензди Преслав Боруков даде интервю за Viasport.bg два дни преди да се завърне в Англия за новия сезон.

още по темата»

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»