Официално: ДЮШ на Ботев (Пловдив) с нов директор

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 04/07/2017 21:30
Официално: ДЮШ на Ботев (Пловдив) с нов директор

Иван Цветанов е новият директор на детско-юношеската школа на ПФК Ботев. Той поема поста от своя предшественик Трифон Пачев и от новия сезон ще отговаря за работата в "жълто-черната" ДЮШ, съобщиха от клуба.

 

Новият началник има солиден опит, както в работата с подрастващите "жълто-черни", така и в треньорската професия като цяло. За последно Иван Цветанов бе начело на тима до 19 години.

 

ПФК Ботев изказва благодарност към Трифон Пачев за отличната работа начело на школата, предвид форсмажорните обстоятелства, при които бе назначен и му се наложи да работи.

 

Бившият защитник на Ботев, който остава на работа в клуба, пое поста в движение, след като Николай Киров бе назначен за старши треньор на представителния отбор.

 

И успя да запази последователността и стила на работа в школата. В резултат на това Ботев спечели нови две купи при подрастващите (наборите 2001 и 2002 съответно с купата на БФС и шампионската титла при децата).

 

Източник: botevplovdiv.bg 


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»