Англичани представиха филм за Антъни Иванов (ВИДЕО)

Плуване
Добави в Svejo
    BGswim.com 05/07/2017 16:00
Англичани представиха филм за Антъни Иванов (ВИДЕО)

Не са много българските спортисти, за които чужденци правят филми. Един от малцината е Антъни Иванов, чийто талант беше забелязан от английската продуцентска къща Trans world sport.

 

Филмчето, с обща дължина близо 8 минути, беше заснето в Сандански през април и в него европейският вицешампион за младежи разкрива със самочувствие, че целта му е да стане олимпийски и световен първенец.

 

Антъни Иванов споделя, че реализацията на амбицията му минава през следване в университет в САЩ.  

 

Уверен пред камерата, разкрива какво го мотивира за победите. Говори за кумира си Майкъл Фелпс, за когото Trans world sport също направи филм, когато най-титулуваният олимпиец беше на годините на Антъни.

 

За качествата и чертите от характера на националния рекордьор и шампион в бътерфлая говорят баща му Антон и треньорът Никола Вакареев, който е бил наставник и на двамата и прави паралел помежду им. 

 

Любопитни кадри от филма на Trans world, наречен „Антъни Иванов – изгряващата плувна звезда от България“, са как Спортист №1 в анкетата на Viasport.bg за 2016 г. прави тренировки на сухо.

 

Показано е още как плувецът възстановява и се забавлява в компанията на роднини и приятели, един от които е и капитанът на тима му Вихрен - Венцислав Айдарски.

 

Дублажът на английски език е направен с леко забавяне. Така че можете да чуете прекрасно какво казват участниците във видеото.

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма 18.07.2017 | 14:00

Новият директор в Ботев (Пловдив) Иван Цветанов сподели вижданията си за развитието на юношите на "канарчетата" и отговори на актуалните въпроси около детско-юношеската школа на клуба.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»