Англичани представиха филм за Антъни Иванов (ВИДЕО)

Плуване
Добави в Svejo
    BGswim.com 05/07/2017 16:00
Англичани представиха филм за Антъни Иванов (ВИДЕО)

Не са много българските спортисти, за които чужденци правят филми. Един от малцината е Антъни Иванов, чийто талант беше забелязан от английската продуцентска къща Trans world sport.

 

Филмчето, с обща дължина близо 8 минути, беше заснето в Сандански през април и в него европейският вицешампион за младежи разкрива със самочувствие, че целта му е да стане олимпийски и световен първенец.

 

Антъни Иванов споделя, че реализацията на амбицията му минава през следване в университет в САЩ.  

 

Уверен пред камерата, разкрива какво го мотивира за победите. Говори за кумира си Майкъл Фелпс, за когото Trans world sport също направи филм, когато най-титулуваният олимпиец беше на годините на Антъни.

 

За качествата и чертите от характера на националния рекордьор и шампион в бътерфлая говорят баща му Антон и треньорът Никола Вакареев, който е бил наставник и на двамата и прави паралел помежду им. 

 

Любопитни кадри от филма на Trans world, наречен „Антъни Иванов – изгряващата плувна звезда от България“, са как Спортист №1 в анкетата на Viasport.bg за 2016 г. прави тренировки на сухо.

 

Показано е още как плувецът възстановява и се забавлява в компанията на роднини и приятели, един от които е и капитанът на тима му Вихрен - Венцислав Айдарски.

 

Дублажът на английски език е направен с леко забавяне. Така че можете да чуете прекрасно какво казват участниците във видеото.

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»