Трети играч от школата на Берое на проби в Лестър

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 19/07/2017 18:00
Трети играч от школата на Берое на проби в Лестър

Школата на Берое получи нова покана от шампиона на Англия за 2016 г. Лестър. Интересът на "лисиците" към играчи на Берое се засилва, като към Острова ще пътува и Стоян Иванов. Той е роден през 2001 г. и е част от школата на старозагорци от 7-годишна възраст.

 

През този сезон Иванов започна подготовка с отбора до 19 г., който се готви под ръководството на Иван Гаджев. Играчът заминава за Англия на 30 юли.

 

Стоян ще се присъедини към Красимир Тодоров (2004 г.) и Монир Ал Бадарин (2005 г.), които получиха покана за пробен период в началото на лятото. Програмата на Красимир и Монир вече е ясна – ще тренират на базата на Лестър, където по същото време ще се готвят звездите от представителния отбор. Те ще отпътуват за Англия пет дни по-рано, присъединявайки се към своя треньор – Радостин Александров.

 

Преди визитата им в школата на "лисиците" те ще бъдат на 5-дневен интензивен курс по английски език, който ще им помогне да се чувстват по-уверени и подготвени в комуникацията с останалите от отбора. В края на пробния им период ще вземат участие в мач между Лестър и Кристъл Палас, който ще се играе на 6 август.

 

Източник: beroe.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен 01.12.2017 | 15:05

Антъни Иванов беше сред най-споменаваните български спортисти в новините и в разговорите през 2017 г. И всичко това заради впечатляващите му успехи.

още по темата»

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри 24.11.2017 | 10:45

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с представители на водещите български футболни школи за това как се работи в тях. Сега даваме думата на директора на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов. 

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»