Национал отново прати треньори в Динамо (Загреб)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 08/08/2017 17:00
Национал отново прати треньори в Динамо (Загреб)

През изминалата седмица втора група треньори от столичния ФК Национал бе на стаж в академията на Динамо (Загреб).


Двата клуба започнаха да си сътрудничат през април тази година с помощта на Ивайло Петев, бивш национален селекционер на България и доскорошен треньор на първия отбор на Динамо. Във втората визита бяха включени и трима играчи от Национал.

Треньорите на Национал Иван Муртин (U15), Чавдар Славков (2004 и 2006) и Ганчо Проданов (2010) имаха възможност да се запознаят с тренировъчния процес на Динамо във втората седмица от подготвителния период за новия сезон на загребския клуб.

Тримата футболисти от Национал, които бяха включени в групата за стажа, са от набор 2003 (U15). Те тренираха с връстниците си от Динамо (U15) от понеделник до събота и участваха в един приятелски мач.


Футболистите на Национал се представиха на високо ниво и защитиха името си на едни от най-добрите играчи в своята възраст, както в София и страната, така и на Балканите.

Партньорството между Национал (София) и Динамо (Загреб) продължава и ще се задълбочава.-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»