Вижте условията за кандидатстване по програмата 3Т за 2018 г.

Тенис
Добави в Svejo
    Viasport 21/08/2017 18:42
Вижте условията за кандидатстване по програмата 3Т за 2018 г.

Българската федерация по тенис обяви, че проектът „3Т - Тенис, Тийм Талант“ ще продължи и през следващата 2018 г. Програмата ще се реализира за трета поредна година след успешните издания през 2016 и 2017-а. По-долу ще намерите условията за кандидатстване.

 

Условия за кандидатстване до 12 г.

 

Процесът по приемане ще се състои от три турнира - квалификационенен до 12 г. за проекта 3Т, държавно първенство до 12 г. по единично, държавно първенство до 12 г. по двойки. 

 

Събралите най-много точки от турнирите състезатели ще попаднат съответно в „А“ отбор и „Б“ отбор. За тях ще бъдат подсигурени участията в 8 международни (за „А“ отбора) и 6 международни турнира (за „Б“ тима).

 

Право на участие в квалификационния турнир ще имат най-предно класираните осем състезатели - момчета и момичета, в ранглистата до 12 г., родени след 01.01.2006 г.

 

Условия на кандидатстване до 14 г.

 

Процесът по приемане ще се състои от три турнира - квалификационенен турнир до 14 г. за проекта 3Т, държавно първенство до 14 г. по единично, държавно първенство до 14 г. по двойки.


Събралите най-много точки ще попаднат съответно в „А“ отбор и „Б“ отбор. За тях ще бъдат подсигурени участия в 9 международни (за „А“ отбора) и 7 международни турнира (за „Б“ тима).

 

Новото тук е, че в турнирите от категория 1 на Европейскатa тенис асоциация (Tennis Europe) състезателите, които не попадат в съответния отбор по програмата 3Т, но са приети в основната схема, ще могат да се възползват от услугите на треньора на отбора за съответния турнир.

 

Запазва се правилото да има поне едно гарантирано място за 13-годишни в един от двата отбора до 14 г.

 

Право на участие в квалификационния турнир ще имат:

 

- най-предно класираните 4-има състезатели в ранглистата до 14 г., родени след 01.01.2004 г.

- двамата най-предно класирани българи в ранглистата на Тенис Европа до 14 г., родени след 01.01.2004 г.

- двамата най-предно класирани състезатели в ранглистата до 14 т., родени след 01.01.2005 г.

 

При изравнени показатели на играчи от първите две категории се дава приоритет на следващия в европейската ранглиста до 14 г.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Георги Онов: Не осъзнаваме какво сме постигнали

Ботев (Пловдив) завърши на второ място на най-големия юношески турнир в света "Купа Готия". "Все още не осъзнаваме какво сме постигнали", заяви треньорът Георги Онов.

още по темата»

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

Атанас Рибарски: Елитната U17 e изпитание

През този сезон Берое U17 ще бъде воден от Атанас Рибарски. Треньорът даде интервю, в което говори за целите, селекцията и работата с отбора.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»