Наградиха баскетболистите в школата на Левски

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 01/10/2017 17:30
Наградиха баскетболистите в школата на Левски

Школата на баскетболния Левски официално откри сезон 2017/2018. Това стана днес в залата на „Герена“.

 

По време на празника от клуба наградиха и отборите от школата, които спечелиха медали в държавните първенства при подрастващите през миналата година.

 

Баскетболистите на Левски завоюваха общо пет отличия. Момичетата до 14 години спечелиха титлата в първенството, девойките взеха сребро, а три отбора донесоха бронзови медали - момичетата до 12 години, момчетата до 14 години и момчетата до 16 години. Сумарно за сезона Левски зае първото място в женското направление, както и трето в мъжкото.

 

Президентът на клуба Юлия Боянова благодари на всички деца в школата за положените усилия, както и на техните родители и треньори.

 

„Искам да благодаря на всички родители, които са избрали БК Левски, за да запознаят децата си с този спорт и да могат да се научат те на различни умения. Независимо, че им коства много време и грижи, те си водят децата тук да тренират. Благодаря и на треньорите, които се справят добре, учат ги и децата излизат от баскетболната зала със своите умения и постижения“, заяви тя.

 

На баскетболния празник присъстваха много от трениращите в школата, както и техните родители. За финал се проведе и демонстративен мач между някои от най-малките надежди на „сините“. Едни срещу други се изправиха момчета и момичета, като и двата тима играха с много желание и дадоха всичко от себе си да се представят на ниво.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен 01.12.2017 | 15:05

Антъни Иванов беше сред най-споменаваните български спортисти в новините и в разговорите през 2017 г. И всичко това заради впечатляващите му успехи.

още по темата»

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри 24.11.2017 | 10:45

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с представители на водещите български футболни школи за това как се работи в тях. Сега даваме думата на директора на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов. 

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»