ДФА "ЦСКА Лондон" заработи официално

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 07/10/2017 20:20
ДФА "ЦСКА Лондон" заработи официално

Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" беше официално открита днес. Специални гости на събитието бяха легендата на ЦСКА и настоящ главен скаут на първия отбор Велизар Димитров и административният директор на клуба Милко Георгиев. 

 

Те посетиха БНУ "Букваран", чийто директор Григор Григоров подкрепи идеята на Кирил Иванов за създаването на академията през лятото. 

 

След това Димитров и Георгиев присъстваха и на тренировка на децата, които за момента са над 50, а след заниманието ги зарадваха със снимки и автографи. 

 

Организаторите подариха на Велизар Димитров и Милко Георгиев фланелки на ДФА "ЦСКА Лондон" с техните имена. Те не пропуснаха да изпратят подарък и на Гриша Ганчев с благодарност, че позволи на академията да използва емблемата за популяризирането на ЦСКА в Лондон.

 

Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" записва деца, родени 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 година.

 

Таксите са разделени на три варианта за плащане:

Вариант 1 - годишно - 300 паунда за сезона (септември - юли)
Вариант 2 - 6 месеца - 180 паунда
Вариант 3 - месечно - 40 паунда

 

В таксите е включена тренировъчната екипировка, както и застраховка. Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" разполага с три терена за тренировки. Тренировъчния процес ще се провежда на Draper′s Field Recreation Ground (Leyton High Road, LeytonE15 2DD).

 

Записване:
Info.cska.london@gmail.com
www.cskafootballacademylondon.com
Информация:
07999774740


Източник и снимка: cska.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица.

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»