Събират средства за болно дете-спортист

Волейбол
Добави в Svejo
    BGvolleyball.com 13/10/2017 15:20
Събират средства за болно дете-спортист

Благотворителен турнир по волейбол в помощ за болно дете-спортист се организира утре, 14 октомври (събота), в столичната зала "Универсиада".

 

Организатор е ВК Сливен, като се цели събиране на средства за малкия баскетболист от Сливен Стилиян Колев, който страда от рак. 12-годишното момче бе един от най-добрите състезатели на финалите по баскетбол при U12 за изминалия сезон, но впоследствие докторите поставят страшната диагноза.

 
Благотворителната надпревара по волейбол ще е за момчета до 14 години, като в нея ще участват четири тима - представители на организаторите от ВК Сливен, Левски (София), Софийски университет и четвърти отбор, който все още се обсъжда.
 
Гости ще са Владимир Николов и Тити Папазов, а патрон на турнира ще е главният мениджър на корпорация "Развитие" Александър Александров, който е в управата на БФ баскетбол.
 
На входа на зала "Универсиада" ще бъде поставена кутия за събиране на средства, които ще бъдат дарени за химиотерапия на момчето, а началото на проявата е 09:00 ч.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»