Събират средства за болно дете-спортист

Волейбол
Добави в Svejo
    BGvolleyball.com 13/10/2017 15:20
Събират средства за болно дете-спортист

Благотворителен турнир по волейбол в помощ за болно дете-спортист се организира утре, 14 октомври (събота), в столичната зала "Универсиада".

 

Организатор е ВК Сливен, като се цели събиране на средства за малкия баскетболист от Сливен Стилиян Колев, който страда от рак. 12-годишното момче бе един от най-добрите състезатели на финалите по баскетбол при U12 за изминалия сезон, но впоследствие докторите поставят страшната диагноза.

 
Благотворителната надпревара по волейбол ще е за момчета до 14 години, като в нея ще участват четири тима - представители на организаторите от ВК Сливен, Левски (София), Софийски университет и четвърти отбор, който все още се обсъжда.
 
Гости ще са Владимир Николов и Тити Папазов, а патрон на турнира ще е главният мениджър на корпорация "Развитие" Александър Александров, който е в управата на БФ баскетбол.
 
На входа на зала "Универсиада" ще бъде поставена кутия за събиране на средства, които ще бъдат дарени за химиотерапия на момчето, а началото на проявата е 09:00 ч.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»