Таня Звискова с добро представяне в Сплит

Спортна стрелба, Фехтовка
Добави в Svejo
    Viasport 06/11/2017 13:14
Таня Звискова с добро представяне в Сплит

"Спортните таланти" на „Еврофутбол“ Таня Звискова и Димитър Райкин взеха участие в два знакови за своите спортове турнири и за пореден път отбелязаха добро представяне за България.

 

Таня бе в Сплит, Хърватия, където участва на международен турнир по спортна стрелба в дисциплината 40 изстрела с пневматично оръжие за жени. Тя се включи в два старта - на първия записа резултат 412,1 точки и взе 13-о място. А на втория остана на 23-та позиция с 409,5 т.

 

Димитър Райкин пък се представи отлично на „Сабята на Етрополски“ по фехтовка в София. В първия ден на турнира той успя да влезе в топ 50 на индивидуалните състезатели, като в групите стартира с две загуби и четири победи, а по-късно - в елиминациите, победи турския представител Адиаман.

 

За съжаление Дими загуби втората елиминация от гръцкия представител Пагкалос с 12:15 и така се класира на 50-о място. През втория ден Райкин участва в отборната надпревара и тимът ни се класира на 9-а позиция.

 

Още за "Сабята на Етрополски", ЧЕТЕТЕ ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»