Три турнира в София в подкрепа на Кристиян Илиев

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 16/11/2017 09:55
Три турнира в София в подкрепа на Кристиян Илиев

През декември ще бъдат организирани три турнира в подкрепа на 9-годишния Кристиян Георгиев Илиев. Той е юноша на Царско село и бе диагностициран с рядко срещано и агресивно заболяване - сарком на Юинг (злокачестветн тумор).

 

Диагнозата му беше поставена в края на октомври и за предстоящото лечение на Криси в чужбина са необходими 100 000 евро.

 

Футболните школи се обединиха в името на Криси. През следващия месец ще бъдат организирани три благотворителни турнира, в които участие могат да вземат всички желаещи отбори от набор 2006, 2007 и 2008, информира официалният сайт на ЦСКА-София.

 

Домакин на първия турнир ще бъде стадион "Българска армия". На 2 декември, събота, отборите от набор 2006 ще играят футбол с една цел - да покажат на Криси, че не е сам в най-важния мач в живота си. 

 

На 2 декември в 9:30 часа ще се проведат техническата конференция и жребият преди старта на първите два мача от футбол 9 на помощните терени на Армията. Всеки отбор ще изиграе по три двубоя. По време на жребия няма да се определят групи, а ще се теглят двойките за всички мачове.

 

Таксата за участие на всяко дете е 10 лева, но ще бъдат поставени и урни, в които всеки ще може да дари и още средства за Криси. До момента 11 отбора са потвърдили участие в турнира, но до края на седмицата ще бъде ясен окончателният им брой. 

 

Всички желаещи отбора могат да заявят участие в турнира на телефон 0899 100 460.

 

Седмица по-късно - на 9 декември, в комплекс "Царско село" ще се проведе турнирът за набора на Криси - 2008. Освен детските двубои, в комплекса ще се играе и мач на звездите, а също така ще бъде организиран и благотворителен базар.

 

На 10 декември е третият благотворителен турнир за набор 2007, на който домакин ще бъде Левски, а срещите ще се играят на стадион "Георги Аспарухов".

 

Да помогнем на едно дете да спечели най-важния мач в живота си!

Заедно можем всичко!


Дарителски сметки са открити в Банка ДСК ЕАД на името на Кристиян Георгиев Илиев

IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева

IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро

BIC: STSABGSF


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица.

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»