Наши треньори ще трупат опит в Барселона

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 16/11/2017 13:05
Наши треньори ще трупат опит в Барселона

Български треньори на деца и юноши ще получат шанс да се запознаят със структурата и методиката в академията на един от най-популярните испански клубове Еспаньол (Барселона). 

 

Едноседмичен семинар през февруари 2018 г. ще им даде такава възможност, като събитието ще отвори вратите на познанието с лекции, тренировки и практически занимания. Както и наблюдаването на мачове на юношески формации и първия отбор.

 

Треньорите от България, които проявят интерес, ще получат пълни данни за структурирането на работата в академията на Еспаньол, а ежедневните лекции са при светила в отделните области на работата с подрастващи футболисти.

 

Методистът Пол Гарсия, отговорник за юношеска секция на клуба от Каталуня, ще е основен лектор по технико-тактическата част.

 

Дани Парра, дългогодишен отговорник за физическите и кондиционните методики в клуба, ще говори пред българските си колеги за важността на това звено.

 

Предвидена е и лекция в семинара от Жауме Сабате, който е технически директор на академията, за да разясни психологическия аспект на подготовката на деца и юноши.

 

Треньорите ще изгледат занимания на отделни формации, като до тях ще има човек, който да обяснява същността на заниманията и аспектите, в които се работи на тях. Предвидено е и гледане на мач на първия отбор на Еспаньол.

 

За треньорите от България организатор на посещението на семинара е Cosmo Futbol, който в две поредни години заведе над 150 деца от нашата страна на лагерите Campus Barcelona в другия каталунски клуб.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»