Наши треньори ще трупат опит в Барселона

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 16/11/2017 13:05
Наши треньори ще трупат опит в Барселона

Български треньори на деца и юноши ще получат шанс да се запознаят със структурата и методиката в академията на един от най-популярните испански клубове Еспаньол (Барселона). 

 

Едноседмичен семинар през февруари 2018 г. ще им даде такава възможност, като събитието ще отвори вратите на познанието с лекции, тренировки и практически занимания. Както и наблюдаването на мачове на юношески формации и първия отбор.

 

Треньорите от България, които проявят интерес, ще получат пълни данни за структурирането на работата в академията на Еспаньол, а ежедневните лекции са при светила в отделните области на работата с подрастващи футболисти.

 

Методистът Пол Гарсия, отговорник за юношеска секция на клуба от Каталуня, ще е основен лектор по технико-тактическата част.

 

Дани Парра, дългогодишен отговорник за физическите и кондиционните методики в клуба, ще говори пред българските си колеги за важността на това звено.

 

Предвидена е и лекция в семинара от Жауме Сабате, който е технически директор на академията, за да разясни психологическия аспект на подготовката на деца и юноши.

 

Треньорите ще изгледат занимания на отделни формации, като до тях ще има човек, който да обяснява същността на заниманията и аспектите, в които се работи на тях. Предвидено е и гледане на мач на първия отбор на Еспаньол.

 

За треньорите от България организатор на посещението на семинара е Cosmo Futbol, който в две поредни години заведе над 150 деца от нашата страна на лагерите Campus Barcelona в другия каталунски клуб.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»