Черно море Тича остава без шеф на школата

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 17/11/2017 13:00
Черно море Тича остава без шеф на школата

Баскетболен клуб Черно море Тича се раздели с шефа на детско-юношеската школа Душан Стойков. Причина за това е финансовото състояние на ДЮШ.

В клуба продължават да очакват обещаните от кмета на Варна 150 000 лева. Дори и при евентуалното постъпление на тези средства, те няма да бъдат достатъчни, за да обезпечат заплатите на треньорите на децата, както и календара на отделните гарнитури.

На този етап ръководството на баскетболния клуб не смята в близко бъдеще да назначава нов човек на длъжността шеф на ДЮШ поради същите причини.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»