Кастинг за три възрасти в школата на Берое

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 24/11/2017 11:58
Кастинг за три възрасти в школата на Берое

На 10 декември, неделя, в Стара Загора на изкуствения терен над стадион “Берое" ще се проведе кастинг за деца, родени през 2004, 2005 и 2006 година.

 

За децата, родени 2004 г., началният час е 11:00 ч, а за 2005 и 2006 - 13:00 ч.


Кастингът ще се проведе под формата на тренировка от треньорите на съответните набори, ще бъде наблюдаван и от скаутите на клуба, както и от директора на ДЮШ Ивко Ганчев.

 

Към момента в детско-юношеската школа на Берое тренират над 200 деца, като всички са освободени от месечни такси и получават безплатно пълна лятна и зимна тренировъчна и официална екипировка.

 

Клубът разполага с три естествени тревни терена в перфектно състояние, както и един изкуствен терен с осветление.

 

Децата, които не са от Стара Загора, живеят в хотел в града, като разноските по настаняването и храненето се поемат изцяло от клуба.

 

Школата на Берое се кани на всички силни турнири на национално ниво, както и редовно получава покани за участия зад граница за своите детски и юношески формации.

 

На територията на Стара Загора има няколко професионални и профилирани гимназии, както и спортно училище с пансион. Детско-юношеската школа на Берое се съобразява с учебните програми на своите играчи и според тях се съчетава учебния и тренировъчния процес.

 

 

Идеята кастингът да се проведе през декември е да даде достатъчно време на треньорите, както и на новите играчи, да се включат и адаптират към тренировъчния процес в ДЮШ на Берое, за да могат да са напълно подготвени за новия сезон от лятото, в който отбора на родените през 2004 г. ще се състезава в новата национална Елитна група до 15 г. 

 

Отбрите на наборите 2005 и 2006 вече са потвърдили участие за силни турнири през пролетта, които ще съберат едни от най-силните отбори в страната.

 

Одобрените играчи в трите възрастови групи ще могат да се включат от януари в тренировъчния процес и ще могат да взимат участие в официалните мачове на формациите на Берое. Има и вариант да продължат да играят за своите клубове до края на сезон (2017/2018) и да завършат учебната година в училището, в което са я започнали, като периодично да взимат участие в тренировъчния процес, както и да се включват при участие на турнири с отбора на Берое в съответната възраст.

 

Записването за кастинга става по няколко начина - по e-mail - academy@beroe.bg, чрез съобщение в официалната ни страница във фейсбук - www.facebook.com/academyberoe или на телефон 0887 444 003 (Евгени Иванов, администратор на ДЮШ). Трябва да напишете трите имена на детето, дата на раждане, позиция на която играе и за кой отбор се е състезавал за последно.

 

Играчите трябва да са в тренировъчно облекло с обувки, които са подходящи за изкуствена трева.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»